17.2 C
Ljubljana

Konstruirajte sanje in preženite nočne more v ugankarski igri, Sweet Dreams Alex

Objavljeno:

Kasedo Games z veseljem sporočajo, da bo ugankarska in gradbena igra, Sweet Dreams Alex, na Windows PC prišla 5. oktobra prek Steam in Epic Games.

Alex in njena družina so se pravkar preselili v nov dom. Vse skupaj je malo preveč in malce strašljivo, a tudi precej razburljivo. Kot Alexin graditelj sanj jo moraš voditi skozi njeno razvijajoče se otroštvo in preprečiti nočne more, rojene iz njenih vsakodnevnih izkušenj, medtem ko spi.

Sweet Dreams Alex – napovednik

Z različnimi orodji, ki so vam na voljo, morate zgraditi vijugaste labirinte, polne zvijačnih motenj, da odložite njene nočne more do jutra.

Vsaka od več kot 250 ročno izdelanih ugank je polna svoje edinstvene mehanike in zgodb ter polna globokega, sproščujočega vzdušja, ki ga spremlja glasba, ki jo je produciral priljubljeni lofi umetnik Towerz.

Za tiste, ki želijo biti še bolj ustvarjalni, zmogljiv, a intuitiven urejevalnik ravni omogoča tudi načrtovanje ravni po želji, njihova skupna raba pa je tako preprosta kot kopiranje kode za uvoz/izvoz.

Da bi igralci okusili zasvojljivo vlogo graditelja sanj, je zdaj na voljo nova predstavitev z izborom stopenj, skupaj z novim napovednikom, ki prikazuje umirjeno, a resnično zasvojljivo igranje.

Sweet Dreams Alex bo izšla 5. oktobra po ceni 14,99 $, 12,79 £, 14,79 € na Steam in Epic Games.