17.2 C
Ljubljana

Znanstveno-fantastični pikselni akcijsko-pustolovski RPG ‘LunarLux’ se potopi v osebne računalnike 18. septembra

Objavljeno:

LunarLux, akcijsko-pustolovska RPG s slikovnimi pikami, postavljena v daljno prihodnost CosmicNobab Games in založnika Freedom Games, se v ponedeljek, 18. septembra 2023, poda na prizmatično misijo znanosti, resnice, pravičnosti in zaupanja na osebnih računalnikih prek Steama.

Pred stoletji je uničujoč komet prisilil človeštvo, da je izkoreninilo svoja življenja na Terri, da bi si ustvarilo nov dom na luni Luna. Zdaj, v letu 30XX, se je isti komet, ki je odgovoren za uničenje Terre, vrnil — in zdaj Luna počiva na svoji poti. Odločena, da reši svoj dom, se Lunarna bojevnica Bella odpravi iskat način, kako uničiti komet, preden bo prepozno.

Potujte po surovi mesečini na lovu za odgovori skupaj s Tetro, Bellino robotsko pomočnico. Izberite način navigacije, bodisi peš, v elegantni reaktivni obleki ali z zelo prilagodljivo vesoljsko ladjo, da z lahkoto skočite čez skale. Sodelujte z vsem na poti – pobožajte pse več kot 20(!) krat za posebne interakcije, spoprijateljite se z lokalnimi skalami in na vsakem koraku iščete skrita velikonočna jajca.

Potopite se v nedelujoča omrežja s pomočjo Tetre tako, da dokončate izzive mini iger, specifične za vsako omrežje. Naučite se neštetih bojnih mehanik s 40 aktivnimi veščinami in 30 podpornimi veščinami ter napolnite Lux Meter z zlaganjem veščin v tisoče posebnih zaporedij, da sprostite do 30 močnih Lux kombinacij.

Spoznajte očarljive like in se spoprijateljite z njimi na celotnem potovanju, vendar je Bella opremljena tudi za sovražna srečanja. Pričarajte Lux moči, da premagate divje Murke, ki stojijo na poti preživetja. Obvladajte bojni sistem potez in akcij, pametno izbirajte napade in jih spretno razporejajte za optimalne udarce.

LunarLux reši galaksijo na osebnih računalnikih prek Steama v ponedeljek, 18. septembra 2023, za 19,99 USD s podporo za angleški jezik.