12.4 C
Ljubljana

Vesoljska pustolovščina Jumplight Odyssey je danes izšla v zgodnjem dostopu!

Objavljeno:

League of Geeks, razvijalci priznanega strateškega naslova Armello in prihajajoče Solium Infernum, so danes izdali Jumplight Odyssey v zgodnjem dostopu prek Steama s 15-odstotnim popustom ob lansiranju za en teden (cena pred popustom 29,99 USD, 24,99 GBP, 28,99 €). Simulator kolonije, postavljen v vesolje in navdihnjen z žanrskimi uspešnicami in klasičnimi znanstvenofantastičnimi animeji iz 70. let, je izdal nov napovednik v počastitev lansiranja.

Jumplight Odyssey – napovednik

Jumplight Odyssey popelje igralce na edinstveno pustolovščino zvezdne ladje s princeso Euphoro, kapitanko SDF Catalina. Igralci lahko krmarijo po zvezdnih sistemih, medtem ko skušajo pobegniti pred admiralom Voltanom in nevarnimi Zutopanci v iskanju legendarne Večne zvezde – mitskega novega doma daleč po galaksiji.

Zgodnji dostop Jumplight Odyssey ponuja prvi vpogled v to ambiciozno simulacijo kolonije, s čimer se začne epski pobeg princese Euphore po galaksiji. Upravljajte vire, določite svoj slog vodenja in sprejemajte kritične odločitve kot kapitan, da ohranite upanje pri življenju na krovu SDF Catalina. Igralci lahko prilagodijo in nadgradijo različne krove Cataline, eksperimentirajo z različnimi postavitvami v načinu navigacije, ki je povsem nov v žanru in se zgleduje po seriji knjig Incredible Cross Sections.

Zgodnji dostop ponuja igralcem tudi možnost, da ustvarijo lastne Odiseje, kar neustrašnim kapitanom omogoča, da znova in znova izvajajo igranja, pri čemer definirajo ključne vidike, kot so začetni viri, stanje ladje, posadka in dolžina. Igralci lahko celo določijo svoj slog igranja, vključno z načinom Chill, udobno igralno izkušnjo Jumplight Odyssey, kjer vas Zutopan Armada ne bo nikoli zasledovala, ali Hectic, kjer je njihovo zasledovanje neizprosno in neusmiljeno.

League of Geeks so bili pionirji zgodnjega dostopa leta 2015, ko so izdali svojo debitantsko uspešnico Armello. Na podoben način bo zgodnji dostop Jumplight Odyssey prejel celo vrsto razburljivih tematskih posodobitev funkcij in vsebine, ki bodo zagotavljale nove zgodbe, gradiva, biome in drugo. Prva večja posodobitev se bo imenovala ‘A Dangerous Galaxy!’ in bo brezplačna za vse igralce. Pričakuje se, da bo izšla v prvih dveh mesecih po izdaji.

Jumplight Odyssey je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam s podporo za angleški, francoski, italijanski, nemški, španski, ruski, brazilski portugalski, poljski, japonski, korejski in kitajski (poenostavljeni in tradicionalni) jezik. Različici PlayStation 5 in Xbox Series X|S naj bi izšli ob polni izdaji.