25.4 C
Ljubljana

Terra Invicta ponuja več nadzora in boljše prihranke z najnovejšo posodobitvijo

Objavljeno:

Terra Invicta, epska znanstvenofantastična velika strateška igra Hooded Horse in Pavonis Interactive, se vrača z novo posodobitvijo, ki sledi junijskemu popravku. Ta najnovejša izdaja vsebuje še več popravkov, funkcij in ponuja tudi novo zgodovinsko prodajno ceno za vse, ki še niso prepričani.

Boj v tej dolgi vojni proti vesoljcem ni lahek podvig. Ne glede na to, ali je igralec veteran, ki je igral več frakcij, ali novinec, ki išče manj monumentalno nalogo, možnosti kampanje omogočajo bolj prilagojeno izkušnjo. Začetna sestava sveta, možnosti težavnosti in drsniki za trajanje igre, ki pokrivajo hitrost raziskovanja, rezultate rudarjenja in celo napredovanje vesoljcev, bodo starim in novim igralcem omogočili bolj prilagojeno izkušnjo.

Želite poskusiti zdržati pred invazijo nezemljanov v stilu bliskovite vojne? Dobiti prednost v vesoljski tekmi in hitro popeljati vojno do zvezd? Ali pa morda igralci samo želijo nekaj prostora za eksperimentiranje z novimi strategijami v manj zahtevnem peskovniku; nove možnosti kampanje bodo vdihnile novo življenje v serije, medtem ko se ekipa osredotoča na nadaljnje posodobitve.

Za vse, ki sami še niste izkusili tega epskega strateškega peskovnika, bo Terra Invicta naprodaj na Steamu s 30-odstotnim popustom – nova zgodovinska najnižja vrednost. Ta posel bo veljal ves ta teden in ves čas Steamovega Strategy Festa, ki se bo končal 4. septembra.

Nenazadnje pa bodo brazilski igralci navdušeni, ko bodo slišali, da bo brazilsko portugalski prevod igre v celoti posodobljen z najnovejšo različico igre.

Terra Invicta je na voljo v zgodnjem dostopu za PC prek Steam, GOG in Epic Games Store po osnovni ceni 39,99 $ / 34,99 £ / 39,99 € / 4980 ¥.