21.6 C
Ljubljana

Pustolovska igra Necesse izda večjo posodobitev in novo zvočno podlago

Objavljeno:

Necesse – akcijsko-pustolovska igra peskovnika odprtega sveta Hooded Horse in Fair Games – je pravkar prejela večjo posodobitev. Peljite NPC-je na ekspedicije, podajte se na nove nevarne vdore ob koncu igre in ponovno odkrijte nalaganje, ki temelji na magiji, s prenovljenim sistemom mane. Necesse je mogoče igrati sam, v sodelovanju s skupino prijateljev ali na namenskem strežniku s stotinami drugih igralcev – oglejte si povsem nov napovednik igranja in se pripravite na naslednjo pustolovščino!

Necesse – napovednik

Novi popravek predstavlja prvo ponovitev Necessejevega prihajajočega sistema končne igre. Premagajte zmogljivega čarovnika, da zagotovite tablice, s katerimi lahko zgradite oltarje, ki vam omogočajo dostop do novih vrst misij in biomov. Vsako novo področje za raziskovanje ima nove šefe, orožje in opremo. Sčasoma bo končni igri dodanih več vsebine, vključno z novo mehaniko con.

Samostojni pustolovci lahko zdaj povabijo naseljence, da se pridružijo njihovi skupini in raziskujejo svet. Ti spremljevalci potrebujejo hrano, vendar lahko uporabljajo tudi napitke, če imajo dostop. Tako kot v igri za več igralcev se bodo sovražniki in šefi spreminjali glede na to, koliko spremljevalcev NPC je v skupini. Vaše dogodivščine bo spremljalo tudi deset novih izvirnih skladb, ki so bile razpršene po igri.

Nenazadnje sta bila prenovljena čarobna orožja in oprema. Vsa orožja v tej kategoriji so bila ponovno uravnotežena in bodo zdaj porabljala mano, nov nakit in napitki pa bodo pomagali pri ustvarjanju mane.

Necesse je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam za 9,99 $ / 6,99 £ / 9,99 € / 980 ¥.