21.6 C
Ljubljana

Pričakujoče zlo zbere svoje sluge, naloži svoje pasti in se pripravi na prevlado nad svetom!

Objavljeno:

Založnik Kalypso Media in razvijalec Realmforge Studios sta razkrila, da bo Dungeons 4, težko pričakovani dodatek k priljubljeni seriji gradnikov ječ, izšel 9. novembra 2023. Dungeons 4 bo na voljo prvi dan na Xbox Game Pass za konzolo in osebne računalnike ter na Xbox Series X|S, Windows PC in PlayStation 5.

Veličastni samorogi, močni škratje in pogumni junaki – to je le peščica gnusnih dobrotnikov, ki jih morate premagati! In kakšna peščica jih je… Absolutno zlo in njegova desna vilinica Thalya se bosta morala bolj potruditi in biti podlejša kot kdaj koli prej, če želita premagati sile pravice.

Dungeons 4 je ustrezno razširil vaš potencial za gradnjo ječ za štirikrat! Omogoča vam, da vodite pravo hordo podložnikov proti Nadzemlju, s čimer začnete dobo ogromnih vojsk in obsežnih podzemnih svetov. Medtem se Overworld širi v neznana kraljestva, zato kopičite zlobo, da preoblikujete to bujno deželo v svojo temno domeno. Thalya, zvita zaupnica Absolutnega zla, lahko skozi igro izkoristi vrsto novih sposobnosti. Te moči bo lahko preizkusila prej, kot je pričakovala, saj so škrati začeli kopati pod zemljo s temperamentom, ki je celo krajši od njihovih drobnih, drobnih nog!

Igra Dungeons 4 bo svetu predstavljena 9. novembra na PC-ju, Xboxu in PS5 ter bo prvi dan na voljo s PC Game Pass in Xbox Game Pass.

Dungeons 4 – napovednik

Lastnosti:

  • S škrati je vse bolje: Škratje so prispeli, da bi zgradili svoje podzemne trdnjave, in vzdržljivi mali fantje (čeprav ne marajo, da jih tako imenujejo) tekmujejo z vedno večjim zlom za prostor in vire.
  • Zaradi tega je vaša ječa spet odlična: Ječe so do štirikrat večje kot prej in veliko več je bitij, ki čakajo na ukaze Vsepoveljujočega zla, da osvojijo Nadzemlje. Zdaj je prišel čas za ogromne vojske in resnično obsežne ječe!
  • Zrel za sprejem: Overworld je večji kot kdaj koli prej. Pridobite zlobo tako, da premagate mini šefe, kot je obsedeno harmoničen samorog, in jo uporabite za preoblikovanje Nadzemlja v osupljive biome čistega zla.
  • Novo in bleščeče: Sistem Perk, ki temelji na sposobnostih, za Thalyo, kašelj najbolj zvesto podrejeno Absolutnega zla, ki ji zaupa, ji podeli impresivne nove moči. Absolutno zlo lahko zdaj uživa v prevzemanju sveta, vladanju bitjem in še bolj klofuta podrejenim s prilagodljivo Zlobno roko.
  • Minioni, povsod: Horde, Nemrtvi in Demoni čakajo, da izpolnijo ukaze Absolutnega Zla, z več bitji kot kdaj koli prej, ki vneto sledijo ukazom Zla, ki gestikulirajo, in Snots bodo tokrat igrali veliko vidnejšo vlogo.
  • Veliko načinov za pripovedovanje zgodbe: Dolga kampanja, ki jo pripoveduje priljubljeni angleški pripovedovalec iz prejšnjih naslovov, kot tudi več zemljevidov spopadov, vsi da bi izzvali vašo vladavino Absolutnega zla.
  • Spremenite svet: Razširite svojo zlobo po Nadsvetu, da bujna in zelena okolja prenesete na temno stran, ki zdaj sije še bolj živahno in čudovito zlo, ko svojo zlobo širite po številnih novih biomih.
  • Delajte skupaj, ubijajte skupaj: Sodelovalna igra za več igralcev za 2 igralca, pri čemer oba igralca skupaj upravljata eno ječo. Vse zemljevide spopadov in kampanjo je mogoče igrati v sodelovanju.