23.2 C
Ljubljana

Potezna taktična RPG MENACE, razkrita na gamescom 2023

Objavljeno:

Hooded Horse z navdušenjem napoveduje MENACE, prvo od dveh novih iger, ki bosta predstavljeni na gamescomu 2023. Iz Overhype Studios, razvijalcev za priljubljeno srednjeveško potezno taktično igro RPG Battle Brothers, je MENACE utemeljena znanstvenofantastična strateška izkušnja, ki igralcem daje naloge vzpostaviti red v daljnem vesolju.

MENACE – napovednik

Vodite udarno enoto proti številnim grožnjam v tej brutalni taktični RPG. Igralci morajo izbrati svojo zvestobo in potovati od planeta do planeta, postaviti pehoto, tanke in mehanike, da se odzovejo na klice v sili in sodelujejo v intenzivnih poteznih bitkah. Odrezani od osrednjih svetov, pomoč ne prihaja, a tudi ne nadzor ali posledice.

MENACE vzame vse, kar je priljubljeno pri Battle Brothers – razvijajoče se like, izziv, upravljanje vojske, dinamično igranje v peskovniku – in da, celo eksistencialno grozo soočenja z nepremagljivim sovražnikom – in jih desetkrat izboljša. 3D-okolja omogočajo večje spopade na živih bojiščih, skrivnostni sovražnik igre pa gradi na peskovniku Battle Brothers in ponuja močnega sovražnika, ki ima globoke posledice na strateški ravni. Skupaj bodo te inovacije pretresle trenutne norme poteznih taktičnih iger.

Vsaka serija MENACE se igra drugače kot prejšnja in igralci se bodo soočili z navidezno nepremostljivimi izzivi, ki imajo različne oblike med igranjem, pri čemer bodo vsakič na nove načine preizkušali strateško in taktično hrabrost.

MENACE bo lokalizirana iz angleščine v nemščino, francoščino, španščino, italijanščino, poljščino, ruščino, brazilsko portugalščino, poenostavljeno kitajščino, tradicionalno kitajščino, korejščino in japonščino.

MENACE bo leta 2024 na voljo za zgodnji dostop za osebne računalnike prek Steama in Epic Games Store.