21.6 C
Ljubljana

Izdan napovednik 1984

Objavljeno:

Napovedujemo 1984, prvoosebno pustolovščino preživetja, postavljeno v Orwellovo brezčasno distopijo, ki prihaja na PC na Steamu. Kot Winston Smith morate skrbno načrtovati svoj skrivni upor proti Velikemu bratu, pri tem pa se izogibati sumom miselne policije. Prilagoditev oblikovalca pripovedi Subnautica, Talos Principle in FTL.

1984 je delno simulator hoje, delno pustolovščina in delno igra preživetja. Vsak dan hodite v službo, pridobivate vire, ki jih potrebujete za preživetje, s kakršnimi koli potrebnimi sredstvi in izvajajte svoj nedovoljen upor čim bolj prikrito. Vaša dejanja so v veliki meri pripovedovana iz Orwellove izvirne proze, vendar boste imeli veliko priložnosti za sprejemanje osebnih in pogovornih odločitev, ki preusmerijo zgodbo.

Glavne značilnosti:

  • Popolnoma realizirana 3D distopija: Raziščite ikonične lokacije iz Airstrip One, vključno z Winstonovim stanovanjem, Ministrstvom resnice in Sobo 101, ki so vse upodobljene v Unreal Engine 5.
  • Izbire so pomembne: Zažgite dnevnik, obvestite svoje tovariše, rešite se.
  • Celotna zvočna knjiga: Orwellov roman se pripoveduje med igranjem.
  • Igranje preživetja: Delajte, da zaslužite svoje obroke, trgujte z osnovnimi dobrinami, storite vse, kar je potrebno, da preživite.
1984 – napovednik