21.6 C
Ljubljana

Infinity Ape Studios in Iceberg Interactive predstavljata Hellbreach: Vegas, nov napovednik za več igralcev

Objavljeno:

Infinity Ape Studios v sodelovanju z Iceberg Interactive danes z veseljem razkrije vznemirljiv novi napovednik za večigralsko sodelovanje in ekskluzivni zaprti preizkusni program za igro Hellbreach: Vegas, ki igralcem ponuja priložnost, da se potopijo v zmedo tega brutalnega in zahtevnega vala prvoosebne streljačine.

Hellbreach: Vegas pahne igralce v neizprosen in neusmiljen svet, kjer je preživetje najpomembnejše. S svojim intenzivnim nasiljem in krvjo ta prvoosebna strelska igra, ki temelji na valovih, zagotavlja brezkompromisno izkušnjo, ki bo igralce potisnila do njihovih meja. Infinity Ape Studios je natančno izdelal igro, ki združuje visceralno igranje, osupljive vizualne podobe in srce razbijajočo akcijo, da bi ustvarili nepozabno igralno izkušnjo, ki jo lahko igrate sami ali kot ekipa z do 4 igralci.

Da bi igralcem omogočili vpogled v kaos, ki jih čaka, sta Infinity Ape Studios in Iceberg Interactive predstavila napovednik za večigralsko sodelovanje Hellbreach: Vegas. Ta napovednik prikazuje neizprosen boj v igri, grozljive sovražnike in poglobljeno sodelovalno igranje. Bodite priča krvavim bitkam, strateškemu sodelovanju in osupljivim trenutkom, ki jih pripravlja Hellbreach: Vegas:

Hellbreach: Vegas – napovednik

Poleg razkritja napovednika Infinity Ape Studios in Iceberg Interactive z navdušenjem napovedujeta začetek zaprtega preizkusnega programa Hellbreach: Vegas na Steamu. Ta ekskluzivni program omogoča igralcem, da so med prvimi, ki izkusijo igro, in zagotavlja neprecenljive povratne informacije za oblikovanje njene končne izdaje. Udeleženci Playtest-a bodo imeli priložnost sodelovati v brutalni akciji, preizkusiti spletno mehaniko za več igralcev, ki temelji na valovih, in sodelovati s svojimi soigralci, da bi preživeli napad sovražnikov.

Hellbreach: Vegas naj bi izšla za osebne računalnike v četrtem četrtletju 2023, zaprt program za testiranje igranja pa bo igral ključno vlogo pri natančnem prilagajanju igre, da zagotovi intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo ob uradnem izidu.