21.6 C
Ljubljana

Igra Kill The Crows je danes izšla na Steamu

Objavljeno:

5minlab, neodvisni studio pod vodstvom KRAFTON, lansira svojo najnovejšo igro Kill The Crows danes na Steamu. Ta streljačina v areni od zgoraj navzdol je postavljena v sprevržen zahodni svet, kjer igralci prevzamejo vlogo Isabelle, maščevalne revolverašice, ki se osredotoča na odpravo skupine fanatičnih kultistov, ki častijo vrane.

Ker je Isabello in vse sovražnike, vključno s šefi, mogoče uničiti z eno samo zablodelo kroglo, se morajo igralci izogibati sovražnemu streljanju in napadom na blizu, medtem ko se skrivajo in uporabljajo dano orožje in okolje, da premagajo čim več sovražnikov.

Igra Kill The Crows ima posebno veščino, imenovano ‘Showdown’, ki jo morajo igralci obvladati, da napredujejo v igri. ‘Showdown’ je tehnika, ki omogoča igralcem, da merijo in streljajo na več sovražnikov hkrati in znova napolnijo vse naboje hkrati, da se izognejo nevarnosti.

Čeprav se bodo igralci v glavnem spopadli s sovražniki z revolverjem, bodo lahko odklenili boljše orožje, nabojnike in pasivne veščine z izpolnjevanjem različnih pogojev med igranjem igre. Ko bodo boji postajali vse bolj zahtevni, bodo morali igralci razširiti svoje orožje in obvladati nove veščine, da bodo premagali večje in močnejše šefe.

Igra Kill The Crows je na voljo na Steamu za 4,29 £/4,99 € v korejščini in angleščini. Da bi proslavili izid, bo imela Kill The Crows prvi teden 10-odstotni popust.