21.6 C
Ljubljana

Chants of Sennaar prikazuje svoje podrobnosti v pregledu igranja in ponuja brezplačno predstavitev vsem igralcem

Objavljeno:

Danes sta Focus Entertainment in studio Rundisc razkrila napovednik s pregledom igranja za svojo prihajajočo neodvisno ugankarsko igro, Chants of Sennaar – dva tedna pred izdajo 5. septembra za PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 in Xbox One. Prednaročila so odprta, z brezplačno predstavitvijo na vseh platformah, ki daje igralcem prvi, očarljiv vtis poglobljene izkušnje.

Chants of Sennaar – napovednik

Fascinanten svet, kjer so stari jeziki hkrati ključavnica in ključ

V Chants of Sennaar raziščite fascinantno vesolje, ki ga je navdihnil mit o Babelu, in obnovite vezi med ljudstvi. Potopite se v skrivnostno mesto, kjer se nahaja ogromen in mitski stolp. Opazujte, poslušajte in dešifrirajte starodavne jezike. Rešite enigme in uganke, igrajte mini igre, pobegnite nadzoru stražarjev in se izmikajte številnim pastem na svoji poti.

Pod vodstvom svojega zvezka prevedite vsak glif, na katerega naletite, tako da opazujete, raziskujete in se pogovarjate z ljudmi. Uporabite odbitke, da si utrjete pot do vrha stolpa – osupljivega labirinta, polnega skrivnosti, ki jih je treba razkriti.

Vsako narečje v Chants of Sennaar, ki ga navdihujejo resnični jeziki, ima svoj ritem, slovnico in sintakso za prepričljivo in izpolnjujočo izkušnjo. Vsako ljudstvo ima za povedati edinstveno zgodbo, ki zajema folkloro, kulturo, arhitekturne sloge in lastne tehnologije, zaradi česar je vsaka raven stolpa bogato drugačna. In končno oblikujejo nepozabno potovanje, obogateno z avdiovizualno čarovnijo čudovitega in barvitega sveta, ki ga navdihujejo evropske stripovske mojstrovine in ga poganja dušo vzbujajoč, liričen zvočni posnetek – ki bo na voljo za nakup na Steamu ob lansiranju.

Chants of Sennaar izide 5. septembra za PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 in Xbox One.