21.6 C
Ljubljana

Chrome Wolf za osebne računalnike in konzole: Odkrijte zaključek popotovanja Chrome Wolf skozi epske tankovske bitke in neizprosno akcijo!

Objavljeno:

KEMCO ponosno najavlja izdajo Chrome Wolf za konzole Xbox, vključno z napravami Xbox Series X|S, Xbox One in Windows, Steam, PlayStation 5 / PlayStation 4 (podpira Cross-Buy) in za družino sistemov Nintendo Switch, ki naj bi danes dosegel vsako regijsko trgovino. Standardna cena je 14,99 USD. Obiščite vsako trgovino za razpoložljive promocije ob lansiranju.

Zgodba

Kruz je cesarski vojak, ki je odkril laž za misijo zatiranja uporniške vojske. Nadaljuje zapuščino padlega tovariša, pobegnite iz cesarske vojske in se pridružite neodvisni mobilni enoti Chrome Wolf of the Freedom Fighters, da bi iskali maščevanje, odkup, pravico in ideale… Kaj bo brigada Chrome Wolf našla na koncu njihovega potovanja?

Odpihnite svoje sovražnike v tanku

Tank se lahko uporablja ne samo za premikanje po terenu, ampak tudi v bitkah! Zdrobite svoje sovražnike s svojo ogromno ognjeno močjo. Prav tako lahko prilagodite dele za nadgradnjo rezervoarja.

Gladke bitke

Obstaja veliko funkcij, ki naredijo bitke bolj prijetne. Na zaslonu je prikazana poteza vsakega lika, dejanja pa lahko po želji nastavite na samodejno.

Razredi vojakov

Razred lika, ne glede na to, ali je vojak, ostrostrelec ali drug razred, bo določil orožje in veščine, ki jih lahko uporablja. Spremenite razrede, da se ujemajo z vašimi liki, in izkoristite prednost v bitkah.