21.6 C
Ljubljana

Usoda človeštva je v vaših rokah: Project Planet septembra zruši zabavo!

Objavljeno:

Pokličite svoje prijatelje in jih prosite, naj pridejo k vam na neverjetno dober čas, saj bo Project Planet – Earth Vs Humanity pristala naslednji mesec, razvijalec Fifth Harbour Studios z navdušenjem napoveduje.

Zabava se začne 25. septembra na Steamu in bo imela ceno 24,99 $ ter bo omejen čas na voljo z 20-odstotnim popustom ob lansiranju.

Ideja za prvo igro nizozemskega razvijalca Fifth Harbour Studios je bila zasnovana med pandemijo in najde veliko svojih navdihov v scenarijih iz resničnega sveta. Samo tokrat lahko igrate vlogo pri tem, kako se stvari odvijajo.

Boste poskušali spraviti človeško populacijo na 0 z virusom, udarcem asteroida ali drugimi sredstvi uničenja? Ali pa se boste združili z največ petimi prijatelji kot svetovni voditelji, industrija, mediji, znanstveniki in javnost ter poskušali preživeti?

Project Planet – Earth vs Humanity – napovednik

Ključne funkcije

  • Zabavajte se! – Uživajte v družabni igri 1 proti 5, kjer sprostite zemeljski bes ali poskusite preživeti številne katastrofe kot človeštvo. Za zabavo skupine do 6 igralcev je potreben le en izvod.
  • Izberite stran – Uničite človeštvo z izbruhi virusov, trki asteroidov in še več kot planet Zemlja ali igrajte kot ena od 5 vlog človeštva, od katerih ima vsaka edinstveno igro in nemogoče dileme, ki so skoraj podobne vzporednicam v resničnem življenju.
  • Sodelujte – Uporabite sposobnosti za sodelovanje z drugimi igralci ali kaznujte tiste, ki ne delujejo v interesu skupine (ali vaših lastnih)! Vendar ne pozabite slediti svojim ciljem. Na koncu je lahko samo en zmagovalec!
  • Nobena igra ni enaka – Razvejane pripovedi ustvarjajo neomejene načine za doživljanje katastrof.