10.7 C
Ljubljana

The Bridge Curse: Road to Salvation bo strašila na konzolah Nintendo Switch, PlayStation in Xbox od 30. avgusta

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec in založnik Eastasiasoft Limited v sodelovanju s Softstar Entertainment Inc je danes objavil, da bo njegova azijska kinematografska grozljivka The Bridge Curse: Road to Salvation na platforme Nintendo Switch, PlayStation in Xbox prišla 30. avgusta za 29,99 € / 29,99 $ s 15% popustom ob lansiranju za prva dva tedna.

The Bridge Curse: Road to Salvation je opremljena z angleškimi glasovi nadarjene igralske zasedbe, skrbno izbrane na podlagi njihovega impresivnega dela v animejih in drugih priljubljenih igrah. Da bi igralcem omogočili kratek vpogled v grozote, ki prihajajo, je Eastasiasoft pripravil uvodni video o igranju igre, da bi dražil vrste terorja, ki jih lahko pričakujete ob izidu 30. avgusta.

The Bridge Curse: Road to Salvation – napovednik

Potopite se v The Bridge Curse: Road to Salvation, očarljivo pripovedno igro grozljivk preživetja, predstavljeno skozi objektiv kinematografske prvoosebne perspektive. Znotraj te atmosferske akcijske pustolovščine bodo igralci raziskovali dogodke v zvezi z enim najbolj znanih tajvanskih nadnaravnih dogodkov, grozljivo kampusno grozljivko, ki se dogaja na univerzi Tunghu. Ko se šest pogumnih študentk odloči, da se sooči z zloveščo urbano legendo o dolgotrajnem ženskem duhu, prebudijo prekletstvo, ki ga nihče ne zna razbiti. Med korakanjem skozi igro bo vaš zaveznik strateška prikritost, ki vam bo pomagala izogniti se krempljem maščevalnega duha, medtem ko boste sestavljali zapleteno sestavljanko, v kateri je ključ do rešitve.

The Bridge Curse: Road to Salvation predstavlja navdušujočo združitev intenzivne akcije, možganskih ugank, poglobljenega raziskovanja, kinematografskega pripovedovanja zgodb najvišjega kova in prelomnega grafičnega oblikovanja. Sedaj se lahko igralci prvič prepustijo neprimerljivemu vzdušju igre, ki ga nadgrajujejo angleški glasovi.

O The Bridge Curse: Road to Salvation

The Bridge Curse: Road to Salvation je prvoosebna psihološka grozljivka preživetja, ki jo je navdihnila tajvanska akcijska grozljivka The Bridge Curse. Ta priredba se vrti okoli šestih univerzitetnih prijateljev, ki izzovejo znano urbano legendo in na koncu prebudijo prekletstvo, ki ga nobeden od njih ne zna odpraviti. Na igralcu je, da po vrsti prevzame vlogo teh prijateljev in jim pomaga najti način, kako preživeti noč, ko jih zalezuje maščevalni duh.

Igralci bodo morali biti prikriti, da bi se izognili morilskemu duhu, ki jim je na sledi, medtem ko sestavljajo skrivnost prekletstva in iščejo pot iz kampusa. The Bridge Curse: Road to Salvation ponuja intenzivno akcijo, elemente uganke, poglobljeno raziskovanje, pripovedovanje zgodb filmske kakovosti in vrhunsko grafično oblikovanje, skupaj z novo angleško glasovno igro, ki jo je ustvaril eastasiasoft.

Ključne funkcije:

  • Prevzemite vlogo študenta, ki poskuša preživeti nadnaravne dogodke v tajvanskem študentskem naselju!
  • Potopite se v sodobno grozljivko, pripovedovano v kinematografski prvoosebni perspektivi.
  • Uporabite prikritost, da se izognete svojemu spektralnemu zalezovalcu med raziskovanjem in reševanjem ugank!
  • Prvič doživite srhljivo pustolovščino, sinhronizirano v angleščini.
  • Odkrijte resnico o prekletstvu in poiščite način, kako pobegniti s svojim življenjem!