21.6 C
Ljubljana

Strateška igra Songs of Silence razkriva epske domišljijske bitke v novem napovedniku igranja

Objavljeno:

Chimera Entertainment je razkrila povsem nov igralni napovednik njihove prihajajoče zgodbe bogate strateške igre Songs of Silence. Tukaj si lahko ogledate delček epskih bitk, različnih frakcij in čudovitega sveta, ki sestavlja kampanjo.

S kampanjo za enega igralca in tekmovalnimi načini za več igralcev je Songs of Silence strateška igra z bogato zgodbo, postavljena v dva različna domišljijska svetova, ki ju ogroža vsepožirajoča Tišina. Songs of Silence predstavlja svežo mešanico postopnega upravljanja kraljestva, raziskovanja in razvoja junakov v nasprotju s kratkimi in intenzivnimi bitkami v realnem času.

Sprostite svoje vojske v razburljivih bitkah v realnem času in jih podprite z močnimi bojnimi uroki svojih junakov. Z več kot 100 različnimi enotami, ki so na voljo, obstaja veliko globokih prilagoditev, ko gre za sestavo lastne vojske. Bitke so odločne in osredotočene, trajajo le približno minuto!

Songs of Silence ponuja nov pogled na strateške igre, kjer karte predstavljajo edinstvena dejanja, ki jih podelijo junaki in lokacije. Vsaka frakcija in junak ima svoj slog igre – tako na strateškem zemljevidu kot v bitki. Izbirajte med stotinami kart, ki segajo od pospeševanja rasti vaših mest do širjenja Tišine, ki požira življenje. Možnosti so skoraj neomejene!

Songs of Silence vsebuje tudi zvočno podlago legendarnega skladatelja Hitoshija Sakimota, najbolj znanega po glasbi za Final Fantasy Tactics, Final Fantasy 12 in Valkyria Chronicles.

Songs of Silence – napovednik