23.2 C
Ljubljana

An Ankou je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

Alkemi Games, studio za Foretales, je skupaj z založnikom PID Games danes objavil, da je njihov roguelike An Ankou zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam za 4,99 $/4,99 € z 10-odstotnim popustom ob izdaji. Igralci lahko zdaj stopijo v čevlje izbranega služabnika smrti, opremljenega s koso in veščinami, podedovanimi iz preteklih življenj, ki vodi duše skozi kraljestvo, polno demonov.

An Ankou – napovednik

Navdihnjen z bretonskimi legendami, An Ankou postavi igralce v vlogo Ankouja, zadnjega mrtvega leta in tistega, ki postane služabnik smrti. Ankouji morajo voditi izgubljene duše do njihovega zadnjega počitka, kar je preprosta naloga, ki jo zapletajo valovi zlonamernih demonov in mogočni šefi, ki jim ovirajo pot. Da bi preživeli, morajo Ankou loviti vire, izdelati zmogljivo opremo in se spopasti z različnimi izbirnimi izzivi in naključnimi dogodki.

Igra združuje intenziven boj in strateško raziskovanje z dinamičnim napredovanjem, da se igralci vračajo po več. V teh strašljivih odprtih deželah z napredovanjem igralcev rastejo horde neizprosnih demonov.

Igralci bodo lahko izbirali med dvema igralnima razredoma: vojak in lekarnar, ki sta poklica, ki sta ju imela, preden sta postala Ankou. Vsak bo zagotovil različne veščine in orodja za nalogo. Seznam razredov bo med zgodnjim dostopom razširjen, da bo ponudil dinamično izkušnjo in občutek napredovanja pri vsakem igranju.

An Ankou je zdaj na voljo na osebnih računalnikih in jo je mogoče kupiti prek Steama za 4,99 $/4,99 €.