21.6 C
Ljubljana

Wales Interactive vas vabi, da se prijavite v The Isle Tide Hotel in odkrijete razvoj FMV

Objavljeno:

Wales Interactive, vedno v ospredju interaktivne fikcije FMV, z navdušenjem napoveduje prvi igralni napovednik in datum izdaje svojega novega naslova: The Isle Tide Hotel.

Pomislite na Twin Peaks, vendar britanski in z estetiko Wesa Andersona. Ali pa bolj groba različica Knives Out (vendar s sedmimi edinstvenimi konci)!

Igrajte kot odsotni oče, ki mora svojo najstniško hčerko rešiti pred eklektičnim kultom pred njuno zadnjo nočjo v The Isle Tide Hotel. Rešite Eleanor Malone v tej ekscentrični misteriji v živo, kjer vsaka odločitev vpliva na zgodbo.

The Isle Tide Hotel, ki sta ga ustvarila režisersko-producentska kombinacija brata in sestre Harry in Grace Chadwick, črpa navdih iz transformacijskega potovanja starševstva. Vendar pa je pustolovščina preobrazba na več načinov – vsako igranje bo odkrilo edinstveno izročilo, velikonočna jajca in skrite prizore, ki vam bodo pomagali odkriti resnico o The Isle Tide Hotel.

To je največja produkcija Wales Interactive doslej, z igralsko zasedbo, ki vključuje ikone Združenega kraljestva iz serij, kot sta Game of Thrones in Call the Midwife.

The Isle Tide Hotel izide za PC, Epic, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch, iOS in Android 12. septembra 2023.

The Isle Tide Hotel – napovednik