21.6 C
Ljubljana

Spodbudite svojo domišljijo

Objavljeno:

Nič ni boljšega od zadovoljstva, ki ga dobite ob gledanju, da nekaj, kar ste načrtovali in zgradili, deluje kot dobro naoljen stroj. Igre avtomatizacije so kot nalašč za praskanje te srbečice in vam dajejo tisti nagrajujoči občutek, ko v kaos vnesete red. Oddsparks: An Automation Adventure skuša ponuditi odlično vstopno točko v žanr, hkrati pa ponuja nov pogled za bolj izkušene igralce.

Oddsparks je postavljena v proceduralno ustvarjen domišljijski svet, ki vas vabi, da raziskujete njegove raznolike biome in odkrivate skrivnosti iz preteklosti – sami ali skupaj s prijatelji. Naučite se starodavne prakse ustvarjanja Sparks, čarobno animiranih bitij, ki niso samo nenavadna in prikupna, ampak vam bodo pomagala zbrati vire in postati sestavni del vašega procesa avtomatizacije. Ko gradite delavnice, vam bodo pomagali pri proizvodnji, rafiniranju in transportu vsega, kar želite ustvariti. Namesto tekočih trakov ustvarite mrežo poti, po katerih lahko hodijo vaši Sparki in prenašajo vire iz ene delavnice v drugo. In ko se počutite dovolj močni, lahko popeljete svojo ekipo Sparks v boj!

LASTNOSTI

  • Igrajte v načinu za enega igralca ali v spletnem sodelovanju s preprostim sistemom gostitelja in pridružitve, s katerim lahko skočite v igro katerega koli prijatelja in izstopite iz nje.
  • Zasnovana tako za igranje z igralno ploščo kot z miško in tipkovnico.
  • Zasnovana z dostopnim jedrom, ki je dodatno podprto s funkcijami dostopnosti, kot je možnost ponovnega povezovanja miške in tipkovnice ter kontrolnikov igralne plošče.
  • Prilagodite videz svojega lika, da pokažete ne le svoj modni slog, ampak tudi slog igre, ko odklenete nove možnosti prilagajanja z dosežki in igranjem.
  • Zgradite obsežno avtomatizirano in logistično omrežje, ki se ukvarja tako z razdaljo kot z višino. Uporabite zmogljive dodatke poti in še več, da svojim Sparkom podajate logistična navodila. Ustvarite ogromna omrežja za prenos svojih predmetov in mest Sparks!
  • Izpolnite naloge svojih sovaščanov, da odklenete nove zgradbe za svojo delavnico in opazujete, kako se vas spreminja, ko raziskujete proceduralno ustvarjene svetove z raznolikimi in različnimi biomi, nenavadnimi sovražniki in pozabljenimi ruševinami.
  • Sparks lahko božate!

Oddsparks: An Automation Adventure bo kmalu vstopila v zgodnji dostop na Steamu in Epic Games Store, kar bo igralcem omogočilo, da postanejo del razvojnega procesa in pomagajo oblikovati prihodnost.

Oddsparks: An Automation Adventure – napovednik