23.2 C
Ljubljana

Roboquest, bliskovito hiter roguelite FPS, bo izšel jeseni 2023 – Pripravite se, da boste zbrcali kovinske riti!

Objavljeno:

Založnik Starbreeze Entertainment in razvijalec RyseUp Studios sta danes objavila, da bo njihov priljubljeni robotski roguelite FPS Roboquest uradno izšel pozneje letos (jesen 2023) na platformah Xbox in PC! Začetna različica bo izdana z ogromno količino nove vsebine, vključno z novimi stopnjami, vrstami sovražnikov, orožjem, ugodnostmi in še več! Igralci računalniških iger, ki želijo izkusiti Roboquestov hitri mehanizirani FPS boj pred jesenskim lansiranjem, lahko kupijo različico z zgodnjim dostopom zdaj na Steamu ali Xboxu za 19,99 $.

Roboquest je bliskovito hiter FPS z roguelite mehaniko, ki ga je mogoče igrati v sodelovanju z enim ali dvema igralcema. Igralci se odpravijo kot robotski varuhi, oboroženi in pripravljeni, da si prebijejo pot skozi naključno ustvarjene biome, med potjo pobirajo nadgradnje in razstrelijo vsakega velikega slabega šefa, na katerega naletijo! Igralci bodo nadgradili svoje osnovne tabore in odklenili obstojne nove ugodnosti in orožja, da ustvarijo noro močne sloge igranja in se z vsakim naslednjim tekom še bolj potopijo v kaos!

Roboquest, ki je bila prvotno izdana kot naslov za zgodnji dostop na Steamu avgusta 2020, je ostala zelo cenjen naslov, znan po tekočem hitrem gibanju in streljanju, širokih možnostih prilagajanja in zahtevnem igranju roguelite. Pred kratkim je založnik Starbreeze Entertainment podpisal pogodbo z razvijalcem RyseUp Studios za razvoj najdokončnejše različice Roboquesta doslej in nadaljevanje potovanja igre onkraj 1.0!

O Roboquest

Roboquest je roguelite FPS igra, ki vključuje intenzivno samostojno ali večplatformsko sodelovanje dveh igralcev, tako da se lahko igralci združijo s prijatelji in skupaj premagajo sovražnike. Prečkajte naključno ustvarjena okolja, polna skritih skrivnosti, dragocenih nadgradenj in smrtonosnih sovražnih robotov.

Z naborom ročno izdelanega orožja in nadgradnjami, ki jih je mogoče prilagoditi, bodo igralci imeli vse, kar potrebujejo, da postanejo ultimativni robot Guardian. Odklenite zmogljivo tehnologijo, ki bo igralcu pomagala prebijati se skozi kanjone, zgradbe in podzemne tunele. Prilagodite like in baze iz impresivnega arzenala ročno izdelanega orožja, vključno s strojnicami, meči, šibrenicami, plazemskimi topovi in še več. Ko bodo igralci napredovali skozi igro, bodo nadgrajevali orožje in sposobnosti za največjo uničujočo moč.

Roboquest – napovednik