21.6 C
Ljubljana

Pripravite svoje motorje: NASCAR Arcade Rush prinaša klasično arkadno dirkalno zabavo na konzole in osebne računalnike 15. septembra

Objavljeno:

Odštevanje se je začelo! NASCAR Arcade Rush je danes razkrila, da bo na voljo 15. septembra 2023 za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in osebne računalnike prek Steama. Prvič si oglejte dogajanje zdaj z novim napovednikom za razkritje igranja, ki prikazuje srčno tekmovanje, divje preoblikovane vrtljaje na ikoničnih stezah iz resničnega sveta in navdušenje nad hitrim NASCAR-jem, kot ga še niste videli!

NASCAR Arcade Rush – napovednik

Izkusite vznemirjenje dirkanja NASCAR na povsem nov način z intenzivnimi arkadnimi dirkami na ikoničnih stezah NASCAR, ki so popolnoma prenovljene z osupljivimi zasuki, zavoji, ki vam privlečejo lase, skoki, ki kljubujejo gravitaciji, nitro pospeški in drugimi presenečenji. Prilagodite svoj avto in voznika, medtem ko tekmujete za najvišji položaj v različnih načinih igre, vključno s Career NASCAR Cup Series ter spletnim in lokalnim večigralstvom.

Ključne funkcije

  • Ikonične steze, divji preobrati: Doživite resnične NASCAR steze, kot so Talladega Superspeedway, Daytona International Speedway, Darlington Raceway, Martinsville Speedway, Homestead-Miami Speedway in druge na popolnoma nove načine, ki bodo navdušili vašo domišljijo in zagotovili novo raven igralnosti znotraj hvaljene franšize video iger NASCAR.
  • Dirkajte na svoj način: Izbirajte med celotno paleto vozil, ki obsegajo 75-letno zgodovino dirkanja serijskih avtomobilov in konjskih moči. Prilagodite svoj avto in voznika svojemu slogu z novimi barvnimi shemami, platišči, spojlerji, vizualnimi učinki, oblekami, čeladami in še več, s tisočimi kombinacijami, ki jih lahko odkrijete.
  • Robustni dirkalni načini: NASCAR Arcade Rush ponuja obsežne načine za enega igralca, vključno s Career NASCAR Cup Series, Quick Race in Time Attack. Pomerite se s svojimi prijatelji v razburljivi lokalni igri za več igralcev ali pa se pomerite s tekmeci po vsem svetu v spletni igri za več igralcev za 12 igralcev.