25.8 C
Ljubljana

Boti: Byteland Overclocked vas septembra popelje na avanturo v velikosti bajtov

Objavljeno:

Založnik Untold Tales z veseljem sporoča, da bo kooperativni 3D platformer Boti: Byteland Overclocked izšel naslednji mesec.

Binarna zabava se začne 15. septembra na Steamu, na vseh drugih platformah pa v začetku naslednjega leta (točen datum še ni znan). Boti: Byteland Overclocked bo imela ceno 19,99 USD in bo omejen čas na voljo z 20-odstotnim popustom ob lansiranju.

Brezplačni Prologue igre je na voljo vsem in omogoča igralcem dostop do vadnice in prve stopnje, tudi v sodelovanju.

Debitantska igra poljskega razvijalca, Purple Ray Studio, zapolnjuje praznino 3D robotskih platformnih iger z igro, ki privlači mlade in stare. Potopite se v Byteland kot Boti, pogumen in prikupen podatkovni bot, ki si prizadeva rešiti kibernetsko pokrajino pred hrošči in virusi! Raziščite skrivnosti tega sveta, ki ga vodijo roboti, skupaj s svojima dvema lebdečima spremljevalcema, One & Zero. Prijatelja ali družinskega člana lahko celo povabite na skupno zabavo!

Boti: Byteland Overclocked – napovednik

O igri

Boti: Byteland Overclocked je lahkotna 3D platformska igra, postavljena v svet bitov in bajtov. Pogovarjajte se s svojimi robotskimi prijatelji in jim pomagajte z zbiranjem skritih predmetov na futurističnih ravneh ali raziščite oddaljene kotičke tega čudovito oblikovanega sveta in si prislužite različne nagrade. Sami se lahko zabavate na veliko, vendar lahko kadar koli v igri povabite prijatelja, ki sodeluje, da podvoji vrednost zabave.