21.6 C
Ljubljana

Ugly prihaja na PC, Xbox One in Nintendo Switch 14. septembra

Objavljeno:

Graffiti Games in Team Ugly z navdušenjem sporočata, da bo Ugly, temačen in zvit ugankarski platformer za enega igralca, izšel 14. septembra 2023 za osebne računalnike prek Steama in Epic Games Store, Xbox One in Nintendo Switch. Oglejte si najnovejši napovednik z datumom izdaje, ki prikazuje okus srhljivega izvirnega zvočnega posnetka, sestavljenega za igro.

Ugly – napovednik

V igri Ugly boste napredovali skozi zahtevne uganke in se spopadli s strašnimi šefi, ko boste razkrivali skrivnosti hudobnega sveta. Skočite v sence in iz njih z uporabo Uglyjevega edinstvene mehanike ogledala, uporabite svoj odsev za zamenjavo mest, reševanje ugank in razkrivanje najtemnejših skrivnosti plemiča. Resnica čaka, da jo odkrijemo – in včasih – je resnica Grda.

Ključne funkcije

  • Intenzivni izzivi – Premagajte ogromne šefe in zapletene sobe z ugankami z Uglyjevim inovativno zrcalno mehaniko, ki zagotavlja zadovoljivo mešanico spretnosti in strategije.
  • Neumne uganke – Soočite se s širokim naborom ugank, od katerih je nekatere mogoče rešiti na različne načine, da odklenete nove dele zgodbe. Rešite vse, da razkrijete celotno sliko, in odklenite nadomestni konec tako, da premagate skrite sobe ugank!
  • Skrivnosti so vsepovsodUgly je polna skritih sob in skrivnih namigov o vaši tragični preteklosti, ki čakajo, da jih odkrijete… si jih upate najti vse?
  • Grdi svet – Doživite temno pravljico, oživljeno z osupljivimi vizualnimi elementi, podrobnimi animacijami in številnimi interaktivnimi elementi.