25.8 C
Ljubljana

Skočite za volan v Chaos on Wheels, ki prihaja oktobra letos

Objavljeno:

Razvijalec Acodeon Gaming z navdušenjem sporoča, da bo njegov bojni akcijski naslov z vozili Chaos on Wheels 19. oktobra izšel v zgodnjem dostopu. Skočite v oborožen avto in sestrelite sovražna vozila, kupole in drugo. Pridružite se kolegom Chaos Crew, ki tekmujejo za prvo mesto in se okronajo za Kralja kaosa.

Chaos on Wheels ponuja intuitivno in enostavno učenje vožnje, ki omogoča igralcem, da se osredotočijo na vznemirljivo bitko v igri. Medtem ko so v garaži, lahko igralci ustvarijo svoje sanjsko vozilo tako, da ga opremijo z vsemi vrstami oklepov in orožja. Da ne omenjamo barvanja in drugih pripomočkov za pomoč pri premagovanju nasprotnikov. Prebijajte se po poldestruktivnih okoljih, medtem ko se pomikate, skačete in izvajate podvige na desetinah različnih zemljevidov.

Chaos on Wheels – napovednik

Različica igre Chaos on Wheels za zgodnji dostop vključuje kampanjo z desetimi poglavji, Chaos Career za enega igralca, izbiro bitke po meri z deljenim zaslonom za dva igralca, kot tudi dva načina igre. Vključuje tudi več kot 25 vozil z veliko opreme, desetine zemljevidov in skupino edinstvenih voznikov, med katerimi lahko izbirate. Upravljanje igralske garaže bo imelo omejeno število dejanj, vendar bo to popolnoma izpopolnjeno, čim bližje bo igra polnemu zagonu. Acodeon Gaming upa, da bo med zgodnjim dostopom prejel in implementiral povratne informacije igralcev, da bi zagotovil najboljši končni izdelek.

Chaos on Wheels bo izdana v zgodnji dostop prek Steama 19. oktobra.