23.2 C
Ljubljana

Osupljiva znanstvenofantastična strateška igra Cantata uradno zapusti zgodnji dostop in izide na Steamu

Objavljeno:

Modern Wolf in Afterschool Studio danes s ponosom naznanjata uraden izid znanstvenofantastične strateške igre Cantata za osebne računalnike.

Borite se za razširitev svojega nadzora nad skrivnostnim svetom Shoal v prvi igri “Grand Tactics” – ki združuje obsežno strateško načrtovanje naslovov Grand Strategy s poteznimi spopadi žanra Tactics. Razvijte svoj imperij z globokim strateškim igranjem, ki se ga je enostavno naučiti, vendar potrebuje čas za obvladanje, zajemanje regij, gradnjo struktur, širjenje vaše vojske in drugo. Igrajte kot ena od treh edinstvenih frakcij – Stroji, Nezemljani ali Ljudje – in razkrijte svojo zapuščino v devetih kampanjah za enega igralca, ki vsebujejo več kot 27 ur zgodbe; vsaka se odvija kot samostojna znanstvenofantastična pripoved s svojimi liki, dialogi in izvirnim umetniškim delom.

In bitka se tu ne konča, s spletnim in lokalnim večigralstvom, ki ponese boj med prijatelje in tujce. Ustvarite lahko celo lastne scenarije po meri z uporabo obsežnih orodij za spreminjanje igre, kot sta urejevalnik zemljevidov z bogatimi funkcijami in način Spopad.

Cantata je zdaj na voljo na Steamu za 19,99 GBP/24,99 USD/19,99 EUR z 10-odstotnim popustom ob začetku tedna.