21.6 C
Ljubljana

Hammerwatch II je danes prišla na osebne računalnike

Objavljeno:

Modus Games in Crackshell sta se danes združila, da bi se spopadla z Blight the Horrible, ko je Hammerwatch II prek Steama prišla na PC. Soočite se s silami zla v različnih okoljih, medtem ko izdelujete orožje in napitke v povsem novem nadaljevanju klasične indie uspešnice.

Današnji izid je spremljal nov napovednik, ki prikazuje obsežna, raznolika kraljestva, ki jih bodo igralci raziskovali, medtem ko bodo pomagali kralju Rolandu pri odporu proti Blight the Horrible in njegovi zmajski vojski. Borite se z ogromnimi zvermi in hordami nemrtvih v epski nalogi s popolnoma novimi funkcijami in velikanskim odprtim svetom.

Hammerwatch II – napovednik

Potujte po otoku Hammer, Fallowfields in temnih goratih predelih Blackbarrowa, vse ustvarjeno v značilnem slikovnem slogu Hammerwatch. Zgradite Herianovega junaka po meri in izbirajte med petimi različnimi razredi likov: Paladin, Ranger, Rogue, Wizard in Warlock, preden prilagodite svoj videz in napredujete, da odklenete zmogljive nove sposobnosti in veščine.

Od zdaj bodo računalniški igralci deležni popolnoma spreminjajočega se sveta. Urejajte nivoje, ustvarjajte nove zgodbe in celo ustvarite popolnoma edinstvene izkušnje, ki niso podobne nobenemu v osnovni igri Hammerwatch II, da resnično ustvarite posebno pustolovščino.

Tisti, ki želijo začeti svoje iskanje na Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in PlayStation 5, bodo lahko svoje epsko potovanje začeli pozneje.