23.2 C
Ljubljana

Soočite se s šepetajočim tiranom pod stolpom teme v Pathfinder: Gallowspire Survivors

Objavljeno:

BKOM Studios in Paizo z navdušenjem sporočata, da bo Pathfinder: Gallowspire Survivors 14. septembra izšla v zgodnjem dostopu Steam. Izkusite Pathfinder skozi povsem novo lečo in se zoperstavite legendarnemu zlikovcu Tar-Baphonu v tej roguelite igri preživetja.

Pathfinder: Gallowspire Survivors – napovednik

Osramočeni lich-cesar Tar-Baphon leži zapečaten pod svojim starodavnim sedežem moči, Gallowspire. Tukaj je premeteno iznašel način za svoj pobeg. Ko oddelki, ki ga zadržujejo, začnejo odpovedovati, trije pogumni junaki stopijo v Gallowspirejeve globine, zadolženi pa so, da se borijo z njegovo vojsko nemrtvih, da bi uničili njegove načrte.

Igralci se borijo skozi Gallowspire kot eden od treh mogočnih junakov: Borec, Čarovnik ali Rogue. Čeprav ima vsak svoje moči in talente, ki jim bodo pomagali pri boju proti Tar-Baphonu, je naloga, ki jih čaka, pretežka za osamljenega junaka. Izberite zaveznika, ki se bo boril z vami, ko pobijate horde sovražnikov, zbirajte in nadgrajujte svoj arzenal urokov in orožja ter izkoreninite grozljive šefe Gallowspireja.

Na vaši poti bo veliko neuspehov, a s pomočjo skrivnostnega amuleta lahko junaki pobegnejo smrti in z vsakim poskusom postanejo močnejši. Samo tisti, ki najde moč, da se prebije skozi Gallowspire, se lahko sooči z večnim cesarjem. Toda ena zmaga ne bo dovolj, da bi Šepetajočega tirana za vedno zapečatili. Junaki se morajo znova in znova soočiti z njim, da bi svetu Golarion kupili čas, ki ga potrebuje za pripravo na Tar-Baphonovo na videz neizogibno vrnitev.

Pathfinder: Gallowspire Survivors izide v zgodnjem dostopu 14. septembra.