23.2 C
Ljubljana

Predstavitev uradnega napovednika za posodobitev Cursed Underworld

Objavljeno:

Temna stran Len’s Island se sprosti v najnovejši posodobitvi Cursed Underworld in prinaša kaos v podzemlje. Opremite se z novimi oklepi in začaranimi orožji, saj bo plazenje po ječah postalo veliko bolj neprizanesljivo. Iz studia Flow Studio Len’s Island – Cursed Underworld prihaja na Steam 10. septembra.

Len’s Island – Cursed Underworld – napovednik

Cursed Underworld prinaša največjo posodobitev Len’s Island od lansiranja zgodnjega dostopa, uvaja nov podzemni proceduralni jamski sistem, začaranje orožja, oklep, prenovljeno drevo spretnosti, novo mehaniko preživetja, miren način igre in številne druge dodatke, ki spreminjajo igro.

Izzovite svoje veščine plazenja po ječah z novim ‘prekletim načinom’, ki popelje osvajanje ječ na novo raven. Ko končate ječo, boste zdaj odklenili nov prekleti način, ki omogoča popolnoma novo in veliko težje igranje, ki vključuje redek plen, nove sovražnike, večje lete šefov in edinstvene nagrade. Premagajte težke preklete ječe z uporabo popolnoma novih čaranj za orožje, sistema oklepov, poglobljenega drevesa spretnosti in novih živil.

Nov jamski sistem, ki je postopkovno ustvarjen, prihaja v Len’s Island, s čimer bo podvojil velikost sveta in spodbudil neskončne ure raziskovanja. S to novo posodobitvijo bodo jame ločene od ječ, kar bo omogočilo, da bo zbiranje virov v jamah postalo bolj miroljubna vadba. Podzemni jamski sistem odpira tudi nov način potovanja. Z raziskovanjem podzemnih omrežij je mogoče najti skrivne vhode v zgornji svet. Igralci se lahko poglobijo v druge jamske dejavnosti, kot je gradnja podzemnega doma, gojenje gob in reševanje ugank parkourja.