21.6 C
Ljubljana

Neon White sreča Mirror’s Edge v konkurenčnem speedrunnerju, predstavljenem za osebne računalnike in konzole

Objavljeno:

LAB132 z veseljem razkrivajo svoj novi naslov za osebne računalnike in konzole, Astral Tracks, konkurenčno hitro tekaško 3D platformo, ki vam daje na razpolago številne možnosti dinamičnega gibanja. Od nihanja, podobnega Spider-Manu, do stenskega teka v stilu Titanfall, morate uporabiti te sposobnosti, da čim hitreje dokončate postopkovno ustvarjene ravni platforme Astral Tracks in premagate svoje prijatelje tako lokalno kot na spletu.

V Astral Tracks tečete, skačete, hitite, nihate, drsite in tečete po stenah po proceduralno ustvarjenih stezah, zgrajenih iz ročno izdelanih kosov. Raznolikost možnosti gibanja v igri vas spodbuja, da izboljšate svoje teke in eksperimentirate z novimi pristopi, da tekmujete za najboljše čase, medtem ko se spopadate s kakršnimi koli presenetljivimi ovirami, ki jih igra prikaže. Astral Tracks bo ponujala spletno in lokalno podporo za več igralcev ter spletne lestvice najboljših, ki bodo zagotavljale vso motivacijo, ki jo potrebujete, da se vrnete in si prikrajšate nekaj sekund časa.

Dnevni, tedenski in mesečni izzivi dodajo dodatno dimenzijo zabave vašim tekom po kiber-znanstveno-fantastičnih nastavitvah Astral Tracks in služijo za dvig ravni tekmovanja, tako da združijo igralce, da tekmujejo na istih progah. Vaš napredek skozi igro bo nagrajen s kostumi in dodatki, ki jih je mogoče odkleniti in kupiti z valuto v igri (ni mikrotransakcij), od nenavadnih klobukov iz kositrne folije do elegantnih metuljevih kril, ki dodajajo nenavaden kanček ekscentričnosti igri Marvel-navdihnjene meddimenzionalne znanstvenofantastične estetike.

Astral Tracks – napovednik