17.2 C
Ljubljana

Izklesajte krvavo pot do odrešitve v REMEDIUM 14. septembra

Objavljeno:

REMEDIUM, strelec, postavljen v mračno postapokaliptično renesanso razvijalca Sobaka Studio in založnika ESDigital Games, v četrtek, 14. septembra 2023, izda svojo prvo smrtonosno epizodo na osebnih računalnikih prek Steam Early Access in Epic Games Store za Windows, Mac in Linux, drugi in tretji del pa bosta na voljo pozneje letos. Izdaje na konzolah PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, Xbox One in Nintendo Switch so načrtovane za leto 2024.

Kataklizmični dogodek pred stoletjem še vedno pustoši ostanke umirajoče celine. Preganjajoča zasedba sive kuge je pustila krvoločne zveri, ki prežijo po svetu, medtem ko se državljani skrivajo in obupano iščejo zdravilo. Tragedija se še bolj zaostri, ko je okužen eden redkih preživelih, ki mu je usojeno, da se spremeni v neizrekljivo pošast.

Hitro poiščite zdravilo ali pa podlezite grozljivim posledicam plazeče se okužbe. Tecite, streljajte in se izmikajte skozi začarane trope himer, mutantov, elementalov, gargojlov in golemov v propadlih pokrajinah. Ko se vaše stanje slabša, izkoristite strašne simptome v vašo korist, da odpravite krvoločna bitja, ki vam stojijo na poti.

Poiščite omejene vire za pripravo močnih napitkov, injekcij in amalgamov. Uporabite jih za nadgradnjo opreme in orožja ali okrepite moč in odločnost našega junaka. Vstanite zmagovalci iz napornih bojev s šefi, da bi našli protistrup za rešitev sveta.

REMEDIUM bo izšla v četrtek, 14. septembra 2023 za osebne računalnike prek zgodnjega dostopa Steam in Epic Games Store za Windows, Mac in Linux ter bo nudila jezikovno podporo za angleščino, španščino, francoščino, italijanščino, nemščino, brazilsko portugalščino, ruščino, poljščino, ukrajinščino, japonščino, korejščino in poenostavljeno kitajščino.

REMEDIUM – napovednik