21.6 C
Ljubljana

Smells Like Burnt Rubber – Datum izdaje: 25. avgust

Objavljeno:

Pripravite se, da pospešite svoje motorje in izkusite vznemirjenje arkadnih dirk kot še nikoli prej! Z navdušenjem sporočamo, da bo Smells Like Burnt Rubber, adrenalinska dirkalna igra, ki jo je razvil Super Laser Freunde, izšla 25. avgusta.

Smells Like Burnt Rubber – napovednik

V igri Smells Like Burnt Rubber se boste podali na visokooktansko potovanje po različnih vznemirljivih stezah, od neonsko osvetljenih dirkališč do osupljivih puščavskih poti. S svojo intenzivno dirkalno akcijo, osupljivimi vizualnimi elementi in poglobljenim igranjem bo ta igra zagotovo podžgala vašo strast do hitrosti in tekmovanja.

Prilagodite svoj avto ali motor, izbirajte med različnimi vozili in jih potisnite do njihovih meja, ko tekmujete proti izkušenim nasprotnikom z umetno inteligenco ali izzivate svoje prijatelje v razdeljenem zaslonu za 4 igralce ali v spletnih dirkah za več igralcev. Pokažite svoje vozniške sposobnosti, izvajajte popolne drifte in izvajajte drzna prehitevanja za zmago na vsaki srce utripajoči dirki.

Označite svoje koledarje in shranite datum! Smells Like Burnt Rubber bo na voljo za nakup 25. avgusta. Ne zamudite te adrenalinske igralne izkušnje, ki vas bo držala na robu sedeža.