11.8 C
Ljubljana

SPRAWL tega avgusta sprosti akrobatske umore na PCju

Objavljeno:

Rogue Games, edini založnik, ki je v celoti sestavljen iz oboževalcev animejev iz 90-ih, in neusmiljeni, a racionalni umi pri razvijalcu MAETH so napovedali, da bo brutalna retro streljačina SPRAWL izšla avgusta na osebnih računalnikih prek Steama in Epic Games Store. Kot nekdanji super vojak za posebne operacije SEVEN poskusite pobegniti iz neskončnega kiberpunkovskega megalopolisa, ki mu vlada skorumpirana totalitarna vojaška hunta. S svojim kibernetskim vsadkom icarus kljubujte gravitaciji s tekom po stenah in upočasnite čas s krvjo razkosanih vladnih operativcev. Poslušajte OČETOV glas v svoji glavi, da preživite… ali pa ga ignorirajte in se soočite z bedno usodo.

SPRAWL – napovednik

SPRAWL, ki jo navdihujejo klasike animejev, kot sta Akira in Ghost in the Shell, se poleg fenomenov iz resničnega sveta, kot je Kowloon Walled City, dogaja v kiberpunkovskem obzidanem megalopolisu, ki je znan kot gojišče nezakonitih dejavnosti na obrobju regije. Potem ko so ga označili za grešnega kozla zaradi pokola civilistov med vojaško operacijo, ki je šla po zlu, glavni junak SEVEN živi v bedi, z brazgotinami in v razpadajočem stanovanju.

SEVEN je bilo morda podtaknjeno ali nastavljeno, a je vseeno potegnila sprožilec. Samo zaradi tega čaka smrt kot spravo za svoje grehe.

Nenadoma skrivnostna entiteta z imenom OČE obvesti SEVEN, da je vladajoča hunta začela izkoreniniti “nenavadne entitete” iz obzidanega mesta – in ona je na njenem seznamu za odstrel. OČE naroči SEVEN, da uniči SPIRE, visoko iglo, ki štrli iz središča mesta in služi kot sedež zatiralske vojaške vlade. SEVEN se opremi z najsmrtonosnejšim arzenalom, ki ga lahko dobi, in se poda na pot, da razgradi režim in odkrije grozljive tehnologije, ki se skrivajo v njem.

SPRAWL bo avgusta na voljo na osebnih računalnikih prek Steama in Epic Games Store.