23.2 C
Ljubljana

Savant – Ascent REMIX izide 15. septembra

Objavljeno:

D-Pad Studio z veseljem sporoča, da je bila Savant – Ascent Anniversary Edition preimenovana v Savant – Ascent REMIX in bo 15. septembra izšla za PC na Steam, GOG in Epic, kasneje pa na PlayStation, Switch, iOS in Android. Sprememba imena odraža dejstvo, da je tisto, kar se je začelo kot prenova debitantskega naslova razvijalca Owlboy, hitro preraslo v nekaj veliko bolj obsežnega, zaradi česar je Savant – Ascent REMIX popolno nadaljevanje izvirne igre.

Savant – Ascent REMIX popelje platformno igro streljanja na nove višine in se ponaša s kopico povsem novih vsebin, ki več kot podvojijo velikost izvirne igre. V izvirnih igrah je pet stopenj, vsaka s svojim edinstvenim trikom, na katerih se boste morali boriti z laserskimi morskimi psi, robotskimi zavojevalci vesolja in celo z nesmrtnim samurajem. Če želite premagati te nove stopnje in premagati šefe na koncu vsake, boste imeli v svojem arzenalu nov dvojni skok, preklic skoka in močne udarce v zraku. Na voljo so tudi nov neskončni način preživetja, novi težavnostni načini – vključno z načinom Hardcore v slogu NES, brez kontrolnih točk – in 22 na novo sestavljenih pesmi priznanega norveškega glasbenika Savanta. Celoten zvočni posnetek bo mogoče kupiti tudi na Steamu.

V Savant – Ascent REMIX igrate kot Alkimist, ki ga je neznana sila vrgla iz stolpa. Vaš cilj je, da se povzpnete nazaj na vrh, pri čemer je vaše gibanje ves čas omejeno na dve ploščadi, pa naj gre za premikajoča se dvigala ali vesoljske odpadke. Z uporabo hitrih čarobnih izstrelkov, da uničite napadajoče sovražnike, ter natančnih udarcev in skokov za premikanje med obema platformama, morate poskusiti preživeti smrtonosno potovanje nazaj na vrh.

Savant – Ascent REMIX je ultimativni način, da doživite osebnost glasbenega izvajalca, kot še nikoli prej! Igra temelji na vesolju Savant – razvita v sodelovanju s Simonom S. Andersenom iz D-Pad Studio (Owlboy/Vikings On Trampolines). Poslušajte Savantovo neprimerljivo žanrsko upogibanje v akciji, ko dobite nove dele zvočnega zapisa in remikse. Igra vam celo ponuja možnost, da med igranjem prilagodite svoj seznam predvajanja.