21.6 C
Ljubljana

Vznemirjajoča, izjemna pustolovščina Lifeless Moon danes izbruhne na računalnikih

Objavljeno:

Operaterji za nadzor misije Serenity Forge (Doki Doki Literature Club Plus!, LISA: Definitive Edition) in astronavti s krajšim delovnim časom Lifeless Worlds so danes vzleteli. Skrivnostna pustolovščina Lifeless Moon je zdaj na voljo za osebne računalnike z načrtovanim lansiranjem na konzolah v prvem četrtletju naslednjega leta.

Lifeless Moon je čudovit 3D platformer, ki vas pošlje na srhljivo, a čudovito odisejado na Luno v misiji iz obdobja Apolla. Naletite na znane, a nezemeljske kraje, ki vas bodo spraševali, kaj je resnično in kje v vesolju pravzaprav ste. Resnica je tam zunaj in samo čaka, da jo odkrijete.

Lifeless Moon – napovednik

Na pusti luni vas čakajo skrivnosti, ki odkrivajo skrivnosti, ki vam bodo pomagale iskati resnico in preživeti. Sledite stopinjam raziskovalcev, ki so prišli pred vami, in razumevanje travme, ki jih je doletela, je lahko ključ do vaše vrnitve domov – analizirajte uganke, razvozlajte namige in obvladajte popolnoma nove tehnologije, ko začnete videti svojo novo resničnost na večji ravni. Igralci se bodo soočili s čudnim fenomenom in izkoristili njegove izjemne ustvarjalne moči, ko bodo poskušali razvozlati skrivnost in izvedeti resnico.

Lifeless Moon je duhovni naslednik igre Lifeless Planet, ki se je v času svojega življenja razvila iz kultne uspešnice v skoraj deset milijonov igralcev. Novinci v franšizi lahko dobijo oba naslova v paketu Lifeless Worlds na Steamu.