23.2 C
Ljubljana

Stray Gods: The Roleplaying Musical je zdaj na voljo po vsem svetu

Objavljeno:

Stray Gods: The Roleplaying Musical je zdaj na voljo za PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 in Nintendo Switch za 29,99 €, 24,99 £ in 29,99 $.

Stray Gods: The Roleplaying Musical – napovednik

Stray Gods: The Roleplaying Musical je postavljen v sodobni domišljijski svet, kjer Grace, ki je opustila fakulteto, dobi moč muze – moč, s katero bo morala odkriti resnico za smrtjo svojega predhodnika, preden zmanjka časa. Igralci se bodo odločili, s kom se bo Grace povezala, komu lahko zaupa in kdo jo bo morda izdal v tem čudovito ročno ilustriranem muzikalu igranja vlog. Igralci bodo šarmirali, se pogajali ali se z močnimi rokami prebijali skozi njihov svet, igrali skozi izvirne, popolnoma interaktivne glasbene točke, ki so jih zložili za grammyja nominirani skladatelj Austin Wintory (Journey, Banner Saga), Tripod (glasbeniki Scott Edgar, Steven Gates in Simon Hall) in Eurovision Australia Montaigne (Jess Cerro). Igralci bodo v celoti orkestrirani in izvedeni z zvezdniško zasedbo, zato se bodo počutili, kot da so tam na odru. S tisočimi možnimi različicami, ki temeljijo na njihovih izbirah, bodo ustvarili zvočni posnetek za svojo edinstveno glasbeno izkušnjo. Niti dve igri nista enaki – kako bo padel zastor?

Video igra za ljubitelje glasbe in muzikal za ljubitelje video iger, Stray Gods je prepričljiva zgodba o upanju, samoodkrivanju in utiranju svoje poti.