17.2 C
Ljubljana

Sengoku Dynasty zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam za PC

Objavljeno:

Razvijalec Superkami in založnik Toplitz Productions z veseljem sporočata, da je večzvrstna RPG odprtega sveta, graditelj mest, simulacija življenja in igra preživetja Sengoku Dynasty zdaj na voljo za osebne računalnike prek zgodnjega dostopa Steam.

Sengoku Dynasty ponuja nov pogled na dobo Sengoku, ko se igralci potopijo v burno preteklost fevdalne Japonske in spremenijo z lakoto prizadeto in vojno razdejano deželo v svojo osebno zapuščino. To so zahtevni časi, kjer pot do blaginje ne bo brez ovir.

Naravni sijaj ogromnega odprtega sveta Sengoku Dynasty je predstavljen v osupljivih podrobnostih z močjo Unreal Engine 5 in zajema raznoliko paleto biomov, ki jih je treba raziskati, ko igralci začnejo graditi svoje življenje v Kmečkem kraljestvu.

Igralci se lahko lotijo gradnje svoje zapuščine sami ali z do 3 spremljevalci v sodelovalnem načinu, ko se podajo na svojo zapuščino in komunicirajo s številnimi edinstvenimi liki, nekaterimi prijaznimi in nekaterimi, ki želijo motiti njihov način življenja.

Opraviti bo treba različne naloge, da bi lahko podprli svoje vaške skupnosti, saj želijo prinesti rast in blaginjo v enem najzahtevnejših obdobij v zgodovinski preteklosti Japonske. Izdelava bistvenih orodij ter kovanje orožja za bližnji in strelni boj, kot so katane in loki, ustvarjajo sredstva za preživetje in priložnost za lov, pa tudi zmožnost obrambe tega, kar so zgradili.

Raziskovanje raznolike pokrajine Sengoku Dynasty bo potrebno tudi za zbiranje naravnih virov, kot so bambus, kamen, trava, ruda in les, za gradnjo in širitev vasi ter njihov vpliv v okolici. Za izboljšanje načina življenja je mogoče zgraditi zgradbe, vključno s pivovarnami, delavnicami, hišami, stražnimi stolpi in svetišči. Igralci lahko pomagajo svojim vasem napredovati tako, da prebivalcem dodelijo naloge, kot so iskanje hrane, obrt ali gradnja posebnih projektov. Ti delavci pomembno prispevajo k gospodarstvu in razvoju igralca.

Razvijalec Superkami je vložil nenehne raziskave v časovno obdobje Sengoku in se poglobil v japonsko obrtništvo, duhovnost, družbeno strukturo in gospodarstvo ter igri ponudil značilno perspektivo, ki ponuja oster vpogled v to fascinantno dobo.

Sengoku Dynasty je zdaj na voljo na Steamu za osebne računalnike po ceni 29,99 $ / 26,99 € / 24,99 £ s 15-odstotnim popustom ob lansiranju, ki je na voljo en teden.

Sengoku Dynasty – napovednik