23.2 C
Ljubljana

Predstavljamo “StrangerZ”: edinstveno izkušnjo grozljivke preživetja za več igralcev

Objavljeno:

Pripravite se na adrenalinsko kombinacijo grozljivk in tekmovalnega igranja, ko Lost Frame Development izda “StrangerZ”. “StrangerZ”, ki bo izšla 15. septembra, ponuja revolucionarno brezplačno izkušnjo grozljivke preživetja za več igralcev, ki igralce izziva, da preživijo noč proti vsiljivcu, znanemu kot Neznanec, ali pa sami postanejo grozljivi Neznanec.

Ključne funkcije:

  • Inovativna žanrska kombinacija: “StrangerZ” združuje srce razbijajočo intenzivnost grozljivk s strateško globino tekmovalnega igranja iger. Igralci se bodo soočili z vznemirljivimi grozljivimi scenariji in izpopolnjevali svoje veščine, da bodo presegli konkurenco in se povzpeli na lestvici.
  • Dve plati kovanca: Igrajte kot “preživeli”, ki brani svoj dom, ali prevzamite vlogo srhljivega “tujca”, ki poskuša prebiti obrambo. Vsaka vloga ponuja posebno izkušnjo igranja, ki zagotavlja možnost ponovnega igranja in vznemirjenje.
  • Privlačna zgodba: Potopite se v srhljivo pripoved, kjer morajo preživeli zaščititi svoj dom pred neizprosnim Tujcem. Razkrijte resnico o izvoru Neznanca, medtem ko krmarite med vladnimi zarotami in grozljivimi srečanji.
  • Grafika in zvok naslednje generacije: “StrangerZ” se ponaša z osupljivimi vizualnimi elementi, ki jih poganja Unreal Engine 5, z napredno osvetlitvijo in realističnimi okolji. Še bolj se potopite s prostorskim zvokom, ki vas potopi v srce groze.

Pregled igralnosti:

  • Informacije o ozadju: En igralec iz vašega lobbyja bo na začetku igre naključno izbran za igranje kot Neznanec. Drugi igralec(-i) bodo “preživeli” in bodo morali braniti hišo od 12.00 do 6.00. Igra se konča, ko “Neznanec” premaga obrambo “Preživelih” in jih ubije ali če “Preživeli” preživijo do 6. ure zjutraj.
  • Igra Survivor: Delajte v skupini ali sami, da branite svoj dom pred napadi Neznanca. Strateško namestite ključavnice na okna, nadzirajte svoj varnostni sistem in koordinirajte uporabo reflektorjev, da upočasnite in zaustavite Neznancevo napredovanje.
  • Igra Neznanca: Prevzamete vlogo neznanca, se infiltrirate v dom preživelih in jih enega za drugim odstranite. Uporabite edinstvene sabotažne sposobnosti ter taktike in strategije napada, da prelisičite preživele in si zagotovite srhljivo zmago.