21.6 C
Ljubljana

Hitra nadzvočna ‘Synthwave Racers’ na Steam ponuja vrhunsko 3D znanstvenofantastično kart dirkanje z retro vibracijami

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger in založnik Corrtex Games s ponosom najavlja svetovno izdajo svoje prvenstvene igre Synthwave Racers, izjemno hitrega nadzvočnega 3D znanstvenofantastičnega karting dirkanja z retro vzdušji, ki prinaša mešanico Mario Kart, Super Monkey Ball in glasbeni žanr synthwave! Synthwave Racers, ki je danes na voljo na osebnih računalnikih prek Steam, ima vznemirljive in kul funkcije, kot je kampanja za enega igralca, spletni način za več igralcev in več kot eno uro izvirnih Jammin’ glasbenih skladb.

Synthwave Racers – napovednik

Synthwave Racers vas izziva, da tekmujete in dirkate s hiperzvočnimi hitrostmi. Drsite po tečajih, ki kljubujejo fiziki, in premagajte svoje nasprotnike s steze. Uživajte ob melodičnih skladbah synthwave. Igrajte sami brez povezave, tekmujte z duhovi svojega prijatelja ali se pomerite v spletu z drugimi igralci po vsem svetu! Postanite neustrašni jezdec, ko se vozite skozi vijugasta kiberpunkovska mesta, ledene gore in zahrbtne obroče planetov.

Synthwave Racers kljubuje zakonom fizike: zanašajte se, zasukajte in obračajte za svoje življenje na stezah, ki kljubujejo fiziki. Zamaški? Brez problema! Loop-de-loops? Seveda. Gravitacijska stikala? Seveda! Napajanje, ki ustavi čas? Vsekakor! In še veliko več. Odločite se lahko za igranje načinov Race in Battle na spletu proti robotom z umetno inteligenco in drugim igralcem po vsem svetu. Lahko tudi asinhrono tekmujete s prijatelji tako, da drug do drugega prenašate podatke o kronometru. Dosezite vrh svojega seznama prijateljev in se najbolj pohvalite.

Synthwave Racers ponuja obilico prilagajanja: odklenete lahko preobleke voznikov, kolesa in karte, motorje, dušikove delce in celo hupe, in sicer z dokončanjem izzivov in iskanjem skritih predmetov, ki jih je mogoče odkleniti v igri. Lahko ste kokoš, ki vozi nakupovalni voziček z elektriko, ki prihaja iz njihovega avtomobila, in riga, ko trobi. Kaj več bi si lahko želeli?!?