21.6 C
Ljubljana

Gravity Oddity izbruhne na osebnih računalnikih in konzolah 13. septembra

Objavljeno:

Gravity Oddity, vesoljska akcijska roguelike igra, ki upogiba gravitacijo razvijalca Invincible Cat, namerava svoje laserje lansirati v sredo, 13. septembra 2023, na Nintendo Switch, PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC prek Steama!

Zdi se, da je svet obrnjen na glavo, ko gravitacija nenadoma izgine. Ljudje odplavajo in prihodnost je videti mračna, preden vstopi Rio Grande, mega korporacija, znana po vsej galaksiji, in ustvari gravitacijske škornje za ponovno vzpostavitev ravnovesja in rešitev nepredvidene izgube gravitacije. Z obutimi škornji lahko ljudje živijo prizemljeno življenje in v vesolju se spet vse zdi dobro!

To velja, dokler vaš sostanovalec, Gary, ne izgine in še vedno dolguje polovico najemnine! Gary je delal na lastni nadgrajeni različici gravitacijskih škornjev. Je lahko to povezano z njegovim izginotjem? Čas je, da izveste! Obujte si par gravitacijskih škornjev, vzemite lasersko pištolo in rešite Garyja (in kar je najpomembneje, da vas ne bi najemodajalec izgnal).

Oboroženi s teleportno pištolo, ultimativnim orožjem za reševanje vesolja, zbirajte modifikacije, raztresene po vsej galaksiji, da povečate moč orožja in ustvarite arzenal veščin, ki se ujemajo z vašim stilom igre. Razporedite reaktivni nahrbtnik brez gravitacije, da se dvignete v zrak in premagate velike razdalje proti silam Ria Grandeja. Ubijajte zlobne sovražnike, medtem ko se teleportirate okoli napadov in drugih planetarnih odpadkov. Raziščite vesolje, da premagate šefe in poiščete koordinate sedeža Rio Grande ter osvobodite Garyja!

Kot roguelike smrt pomeni začeti znova od začetka, a na srečo ima Gravity Oddity trajne sposobnosti in vsebino, ki jo je mogoče odkleniti, da izboljša možnosti za prihodnje teke. Previdno izberite, katere ladje boste napadli, in odkrijte načine, ki jih je mogoče sestaviti, da postanete močnejši, vendar vsako srečanje doda dodatno tveganje za tek. Skrivnosti obstajajo po vsej galaksiji, vendar ne vedno na isti lokaciji…

Gravity Oddity pristane na Nintendo Switch, PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC prek Steama za 14,99 USD v sredo, 13. septembra 2023, z 10-odstotnim popustom v tednu izida za praznovanje izida.

Gravity Oddity – napovednik