21.6 C
Ljubljana

Atlas Fallen je zdaj na voljo! Oglejte si napovednik, preden drsite po pesku Atlasa

Objavljeno:

Focus Entertainment in njegov studio Deck13 Interactive sta nadvse navdušena, da sta izdala Atlas Fallen, izjemno zmogljivo akcijsko RPG, kjer se borite z legendarnimi bitji v epskem, s peskom pokritem domišljijskem svetu. Na voljo je v standardni in omejeni izdaji za PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC. Oglejte si predstavitveni napovednik, da se potopite naravnost v dogajanje, preden se odpravite osvoboditi Atlas!

Atlas Fallen – napovednik

Vstanite iz prahu. Sprostite nevihto.

Atlas Fallen izhaja iz strasti Deck13 do vznemirljivih akcijskih RPG izkušenj, zajema svežo vizijo edinstvenega srednjeveškega domišljijskega sveta in hitrega boja.

Drsite po pesku brezčasne dežele, polne starodavnih nevarnosti, skrivnosti in drobcev preteklosti. Lovite legendarne pošasti z uporabo močnega orožja, ki spreminja obliko, in uničujočih sposobnosti, ki jih poganja pesek, v spektakularnem, super zmogljivem boju.

Ciljajte in zberite bistvo svojih sovražnikov, da oblikujete svoj stil igre po meri in ustvarite novo dobo za človeštvo v popolnoma sodelovalni ali samostojni akciji zgodbe.

Atlas Fallen je zdaj na voljo za PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC.