17.2 C
Ljubljana

Untamed Tactics bo izšla 28. avgusta 2023

Objavljeno:

Cenjeni razvijalci, ki so vam predstavili uspešno igro bitke s kartami Untamed Feral Factions, so navdušeni, saj so objavili datum lansiranja igre Untamed Tactics, 28. avgust 2023! Pripravite se na očarljivo potezno izkušnjo RPG, postavljeno v svet, poln živahnih in raznolikih živali. Prevzemite podobo Greycoata, osramočenega vojaka, ki išče odrešitev in osvoboditev iz težavne preteklosti. Pripravite se na epsko potovanje skozi nevaren, a dih jemajoč svet divjine!

V tem očarljivem kraljestvu boste naleteli na množico živalskih družabnikov, tako prijaznih kot strašnih, vključno z lisico Lynn in kameleonom Mortimerjem. Sodelujte v strateških bitkah, sklepajte nova zavezništva in sprejemajte ključne odločitve, ki bodo oblikovale usodo vaše neverjetne skupine pustolovcev.

Pri Untamed Tactics je prilagajanje ključ do uspeha. Opremite vsakega junaka z edinstvenimi runami in sposobnostmi ter eksperimentirajte z različnimi kombinacijami veščin, strategij in sposobnosti, da boste premagali izzive in dosegli zmago. Divjine čakajo na vaše raziskovanje in ponujajo nov plen, dodatne like za odklepanje in stalne nadgradnje za izboljšanje vaših prihodnjih eskapad. Pripravite se na nepozabno doživetje v divjini!

Untamed Tactics bo na voljo za nakup na Steamu 28. avgusta 2023.

Untamed Tactics – napovednik