25.4 C
Ljubljana

​​​​​​​Deep Threat je tukaj! Ogromen DLC Wall World ponuja več kot 8 ur nove vsebine za samo 2,69 EUR

Objavljeno:

Alawar Premium praznuje nadaljnji uspeh svoje priznane navpične, rogue-lite igre obrambe stolpa z današnjo izdajo vsebinsko polnega Wall World: Deep Threat DLCja. S to ogromno posodobitvijo vsebine lahko igralci nadaljujejo z odkopavanjem skrivnostne zgodbe, medtem ko prečkajo več novih biomov. Poleg nove zgodbe, ki vključuje povsem novega šefa Robospiderja, lahko igralci odklenejo niz novih orožij in meta nadgradenj, da se spustijo na nove vrste sovražnikov, s katerimi se bodo srečali.

Wall World: Deep Threat DLC podaljša igranje za najmanj 8 ur, tako da skupni čas igranja skupaj z osnovno igro znaša precejšnjih 20 ur. To je skromna ocena glede na ponovljive in rogue-lite vidike igre! Izvirna igra in njen DLC ponujata igralcem impresivno količino in kakovost vsebine za nizko ceno samo 9,34 USD ob nakupu znižanega paketa z OST. Za tiste, ki že imate osnovno igro, samo 2,69 USD za Wall World: Deep Threat DLC na Steamu z 10-odstotnim popustom ob lansiranju!

Wall World: Deep Threat DLC – napovednik

Wall World je polna skrivnostnega in fantastičnega. Ko igralci raziskujejo svet, bodo priča spreminjajočim se biomom z različnim vremenom in odkrivali skrivnosti, ko se bodo poglobili v proceduralno ustvarjene rudnike. V globinah zidu se skrivajo skrivnosti, ki jih morajo igralci odkriti, in zgodba, ki se odvije, ko zbirajo potrebna sredstva za nadgradnjo svojega robospiderja in eksosuita.

Wall World: Deep Threat posodobitve:

  • 9 novih biomov za odkrivanje.
  • 2 novi orožji, ki ju lahko izstreliš na sovražnike.
  • 8 meta nadgradenj za odklepanje.
  • 5 novih vrst sovražnikov za boj.
  • Šef Leviathan se vrača z novimi izzivalnimi fazami napada.
  • Nov Robospider šef in zgodba.
  • Več kot 8 ur dodatnega igranja!