10.7 C
Ljubljana

Sea Horizon (PS5)

Objavljeno:

Sea Horizon je roguelike potezna RPG. Svet lahko raziskujete z izbiro različnih likov. Vsako potovanje je lahko edinstveno in legendarno. Vendar ne pozabite, da se skriva tema. Izberite svojo pot modro, saj je vsak korak bistven.

Sea Horizon, katero so razvili 45 Studio, je na računalniški platformi Steam izšla že 20. oktobra lanskega leta, za konzoli PlayStation 5 in PlayStation 4 pa je postala na voljo 12. julija letos. Tam so jo založili eastasiasoft.

Sea Horizon je igra, ki nas popelje na nevarno pustolovščino igranja vlog. Ponuja nam potezno roguelike bojevanje v svetu, ki ga lahko raziskujemo z različnimi liki. Skozi deželo Myrihyn se boste pomikali s pomočjo jadranja, saj je bila raztreščena na tisoče manjših otokov. Raziskovali boste neznano, v upanju, da ustavite invazijo temnih sovražnikov. Skozi zemljevid se boste lahko pomikali, kakor boste želeli, ne boste smeli pa pozabiti na hrano za vaše like, katere boste odklepali skozi zgodbo ali posamezne dogodke.

Sea Horizon

Igro odlikujejo grafični stil in edinstveno bojevanje ter sama roguelike mehanika, ki skozi zgodbo ponuja bogate nagrade. Igra prav tako vsebuje zavidljivo število različnih likov, od katerih vsak lasti svojo zgodbo, na raziskovanje pa se lahko odpravite tudi s skupino treh. Poslušljiva je tudi glasbena spremljava, ki dopolnjuje dogajanja na zaslonu, prav tako pa so zadovoljivi tudi zvočni efekti med samim bojevanjem.

Za razliko od raznolikih likov, s katerimi lahko igrate, pa Sea Horizon, na žalost, ne ponuja prevelikega števila različnih nasprotnikov, s katerimi se boste soočali. Sorodno s tem, so tudi bojevanja z njimi nekoliko ponavljajoča, kar se lahko odraža z dolgočasenjem med samim igranjem. Kljub temu je igra še vedno dovolj zanimiva, tako da naj vas to ne odvrne od nakupa.

Sea Horizon lahko kupite preko digitalne platforme Steam ali v paketu za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5 v trgovini PlayStation Store. Na obeh mestih boste zanjo odšteli 14,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili eastasiasoft.

Sea Horizon
Sea Horizon je roguelike potezna RPG. Svet lahko raziskujete z izbiro različnih likov. Vsako potovanje je lahko edinstveno in legendarno. Vendar ne pozabite, da se skriva tema. Izberite svojo pot modro, saj je vsak korak bistven. Sea Horizon, katero so razvili 45 Studio, je na...Sea Horizon (PS5)