23.2 C
Ljubljana

Ovce, pastir, Sven Bømwøllen! Legenda se vrača!

Objavljeno:

Pripravite se na čisto neokrnjeno volneno poželenje. 10. avgust 2023 je dan D! “Sven – Completely Screwed” je prvi glavni spin-off serije po 16 letih. To je ponovni zagon s preobrazbo!

Sven, ovca z željo po življenju in nenasitno željo po pustolovščinah, se vrača v tem živahnem in epskem povratku v 3D. Igrajte ovna Svena na običajen način, tako da poskušate zadovoljiti vse ovce na pašniku! Seveda se je po tako dolgem času povečal pritisk.

Horizontalni mambo plešejo v več kot 25 različnih položajih, buče nabijajo, šparglje pa sadijo in trgajo. Konec koncev ni samo Sven tisti, ki ima po vsem tem času potrebe. Ovce so vse preveč željne, da bi se sramežljivo drli, poskakovali in držali. Vendar morate nadaljevati previdno. Nekatere ovce je treba zapeljati in pregovoriti, da se razpoložijo. Konec koncev je minilo že 16 let!

Vendar to še ni vse, kar čaka oboževalce! Predstavljajte si, kako zabavno je igrati Svena z do štirimi prijatelji v načinu za več igralcev! Neumno hihitanje in hrupni smeh sta zagotovljena, ko se prebijate po pašnikih in se prepirate zaradi cenjenih ovc. A pozor, konkurenca je močna in vselej je težko.

Sven – Completely Screwed” bo izšla 10. avgusta 2023 in bo na voljo za PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch in PC. Pripravite se na epsko pustolovščino in ne zamudite nostalgične zabave! Ne pozabite povabiti prijateljev, saj način za več igralcev pomeni ba-ba-prekleto dober čas.

O igri:

“Sven – Completely Screwed” je nova 3D različica priljubljene video igre “Sven Bømwøllen”. Ponaša se z razburljivim novim načinom za več igralcev, kar pomeni, da lahko do štirje igralci skupaj izkusijo to živahno in lahkomiselno avanturo. V Ka-Mee-ee-Sutri lahko izbirate med 25 različnimi eksotičnimi in erotičnimi položaji. V hiši ne bo niti enega suhega para hlač!

Sven – Completely Screwed – napovednik