21.6 C
Ljubljana

New Star GP z ekskluzivno vsebino za igralce zgodnjega dostopa!

Objavljeno:

Razvijalci, New Star Games, nagrajeni studio BAFTA, ki stoji za uspešnicami, kot so New Star Soccer, Retro Goal in Retro Bowl, z veseljem sporočajo, da je ogrevalni krog končan in da je njihova nova dirkalna igra v retro slogu, New Star GP, zdaj na voljo za prenos v Steam Early Access za samo 17,99 $ / 14,99 £ / 17,49 €. To predstavlja pomemben popust na pričakovano ceno ob izstopu iz zgodnjega dostopa, saj je igri dodane več vsebine.

Igralci z zgodnjim dostopom bodo prejeli tudi ekskluzivno, BREZPLAČNO ohišje. Ohišje Lucas 05 je kul kozmetična ekskluziva s pravim nostalgičnim videzom. Oglejte si Lucas 05 v akciji:

New Star GP – bonus zgodnjega dostopa

New Star GP je hitra in vznemirljiva arkadna motošportna igra z osupljivimi retro vizualnimi elementi. Igrajte karierni način, ki se je začel v 80-ih in se prebijajte skozi desetletja dirkanja, medtem ko nadgrajujete svoj avto in ekipo za podporo, ali lovite visoke rezultate v načinu prvenstva sami ali na deljenem zaslonu z do tremi prijatelji.

Začetna različica zgodnjega dostopa ima dirke, ki se odvijajo tako v 80. kot v 90. letih in vsebuje 56 posameznih dirkalnih dogodkov, ki se odvijajo na ikoničnih dirkalnih prizoriščih, kot so Brisbane, Quebec in Côte D’Azur. Ko se bo zgodnji dostop pomikal proti popolni izdaji, obstajajo načrti za razvoj kariernega načina, ki bo vključeval prihodnja desetletja dirkanja skupaj z novimi avtomobili, lokacijami, stezami in tekmeci.

Način prvenstva ponuja izbor različnih prvenstev za igranje z enim igralcem ali z do tremi drugimi igralci, z načrti za dodajanje več vsebine v zgodnjem dostopu.

New Star GP je največja in najbolj ambiciozna igra, na kateri so New Star Games kdaj delali, zato je odlična za zgodnji dostop Steam. Z odličnim ugledom pri poslušanju in sodelovanju s skupnostjo pri svojih naslovih se New Star Games veselijo prispevkov igralcev o izboljšanju trenutne izkušnje ter dodajanju nove vsebine in funkcij.

New Star GP razvijajo New Star Games, izdali pa so jo Five Aces Publishing.