21.6 C
Ljubljana

Stopite v čudaški svet novinarstva z “Local News with Cliff Rockslide” – zdaj na voljo na Steamu!

Objavljeno:

Pripravite se na razburljivo pustolovščino v nenavadnem mestu Butterfly Valley, saj je na Steamu izšla “Local News with Cliff Rockslide”! Ta prvoosebni vizualni roman, ki so ga razvili Horsefly Games, obljublja smeh, kaos in prisrčne trenutke, ko igralci prevzamejo vlogo snemalca priznanega mestnega vplivneža, Cliffa Rockslidea.

“Local News with Cliff Rockslide” igralce seznani z ljubkim in ekscentričnim Cliffom Rockslideom, priljubljenim novinarjem, čigar majhno mesto Butterfly Valley se na prvi pogled morda zdi običajno. Ko pa se igralci poglobijo v očarljivo nekonvencionalno zgodbo, bodo odkrili, da to navidezno nepomembno mesto skriva obilico smešno nezaslišanih in nepričakovanih dogodkov.

Ključne funkcije:

  • Smešna in prisrčna zgodba: Potopite se v osupljivo smešno in prikupno pripoved, ki jo je ustvaril eden najboljših finskih komikov in združuje podeželsko komedijo s pridihom absurda.
  • Pustolovščina Point-and-Shoot: Prevzemite vlogo sveže najetega snemalca za Cliffa Rockslidea in ujemite vsak divji trenutek z objektivom svoje kamere ter kadrirajte posnetke kot profesionalec, da bo Cliff postal slaven.
  • Fuzija žanrov: Doživite edinstveno mešanico igranja vizualnega pripovedovanja zgodb in prvoosebne perspektive, ki ponuja svežo in privlačno igralno izkušnjo.
  • Razvozlajte skrivnosti in rešite uganke: Sodelujte v zabavnih mini igrah, dokončajte izzive in rešujte uganke, medtem ko spremljate Cliffa Rockslideja pri njegovih pustolovskih in nepredvidljivih pobegih.

“Local News with Cliff Rockslide” vabi igralce, da raziščejo svet, kjer se zombiji, kulti in skrivnostne kocke združujejo na smešen in prisrčen način. Ne glede na to, ali gre za dokumentiranje napetega dogajanja ali opazovanje absurdnosti Doline metuljev, vsak trenutek, ujet v kamero, prispeva k temu nepozabnemu potovanju.

Podajte se na izjemno vizualno novo izkušnjo, polno humorja, šarma in presenečenj v “Local News with Cliff Rockslide”, ki je zdaj na voljo na Steamu.