21.6 C
Ljubljana

Soočite se s Cerkvijo smrti v prihajajoči Deathbound

Objavljeno:

Kako človek, ki ga je zavrnila smrt, najde nov namen v uničenem svetu? Tate Multimedia in Trialforge Studio z navdušenjem napovedujeta Deathbound, akcijsko igro vlog, postavljeno v surovo resničnost, kjer življenje in smrt nista bila še nikoli bolj nasprotujoča. Vsrkajte bistvo padlih bojevnikov in odkrijte skrivnosti, skrite v tehno-srednjeveškem svetu, polnem neizprosnih bitij. Kako se boste obnesli pred grozotami Ziêmine, ko bo Deathbound izšla leta 2024?

Deathbound – napovednik

Deathbound je postavljena v razpadajočo civilizacijo, kjer je spopad med fanatično vero in nenaravno znanostjo zdesetkal svet Ziêminal in veliko mesto Akratya. Med svojo križarsko vojno bodo igralci naleteli na neusmiljene pošasti, ki bodo preizkušale voljo in hrabrost vseh, ki potrkajo na njihova vrata.

Akratya je podlo in nevarno mesto. Za zmago bo potrebno več kot tradicionalni meč in ščit, kaj šele za preživetje. Deathbound ima edinstven sistem zavezovanja, ki igralcem omogoča, da absorbirajo bistvo padlih bojevnikov po vsem svetu. Essence ponuja priložnost za ustvarjanje prilagojenih stilov igranja z različnimi spretnostmi in sposobnostmi, kot tudi za organiziranje skupin. Z dinamično transformacijo lahko igralci kadar koli preklapljajo med junaki v skupini in se prilagajajo številnim nevarnim situacijam, v katerih se bodo znašli. Binding prav tako omogoča igralcem, da izvajajo uničujoče Morphstrike z uporabo združenih moči vseh potopljenih padlih. Meja med življenjem in smrtjo je kot britev tanka. Skrbno izveden Morphstrike lahko spremeni tok bitke.

Spomini in identitete padlih bodo tudi odkriti z Bindingom. Poleg okolja in predmetov bo essence razkrila pripoved v ozadju sveta Ziêminala in njegovih prebivalcev. Čeprav morajo igralci med Bindingom ravnati previdno, saj se vsi junaki ne zbližajo harmonično. Konflikti, ki jih povzročijo absorbirane različne esence, bodo močno vplivali na igranje in pripoved.

Cerkev smrti vabi. Ste dovolj pogumni, da odgovorite na njen klic? Deathbound naj bi izšla leta 2024.