10.7 C
Ljubljana

Potopite se v temni svet Hauma – A Detective Noir Story, ki bo na voljo kmalu!

Objavljeno:

Razvijalec SenAm in založnik Assemble Entertainment z navdušenjem napovedujeta datum izdaje svojega prihajajočega vizualnega romana Hauma – A Detective Noir Story. Hauma, ki bo izšla na Steamu 11. septembra 2023, izdaja Switch pa je načrtovana za pozneje, je postavljena v osrčje Münchna, kjer bodo igralci raziskovali zaroto med višjimi sloji družbe v mestu.

S čudovitim vizualnim slogom, ki ga navdihuje strip, Haumina pripoved sledi Judith, nekdanji detektivki, ki je bila prisiljena iz pokoja zaradi različnih sumljivih dogodkov, ki se dogajajo med münchenskim višjim slojem. Igralci bodo raziskovali lokacije iz resničnega sveta od zgodovinske Hiše umetnosti do drugih lokacij, medtem ko bodo odkrivali delčke skrite zgodovine, ki razkrivajo informacije o preteklosti mesta.

Hauma – A Detective Noir Story – napovednik

Pri Haumi ne gre le za igranje skozi zanimivo pripoved, igralci bodo morali reševati tudi uganke, medtem ko sestavljajo miselno ploščo, ki Judith omogoča preiskovalne zaključke in deluje tudi kot inventar, ki vsebuje vse Judithine predmete in misli. Hauma je v celoti glasovno odigrana z zgodbo, zaradi katere bodo igralci odločeni odkriti najtemnejše skrivnosti mestnega podzemlja.

Ključne funkcije

  • Več kot se zdi na prvi pogled: Podajte se na potovanje dedukcije in spletk, odkrijte skrivnosti münchenske elitne pokvarjene družbe in sestavite sestavljanko zarote, ki se skriva v njej.
  • Vstopite v palačo uma: Seznanite se z miselno ploščo, inovativnim seznamom medsebojno povezanih predmetov in misli, ki ob pravilnem prepletanju odkrijejo namige in razvozlajo skrivnosti.
  • Potegnite lastne zaključke: Uporabite zanimive raziskovalne mehanike, vključno z različnimi ugankami in zahtevnimi dialogi.
  • S stripom navdahnjeno pripovedovanje: Razstavljena v živahni umetnosti, oblikovani kot grafični roman, vas Hauma vizualno vključi v privlačno zgodbo in vas ne izpusti, dokler ne odkrijete vse zadnje zarote.
  • Hauma predstavlja popolnoma zvočno kinematografsko pustolovščino z raznoliko igralsko zasedbo in evokativnimi liki.

Hauma – A Detective Noir Story bo izšla 11. septembra 2023.