21.6 C
Ljubljana

Odinsoftova “Survival: Fountain of Youth” dodaja novo regijo v posodobitvi Captain’s Trail

Objavljeno:

Survival: Fountain of Youth, igra preživetja za enega igralca, ki sta jo razvijalec Odinsoft in založnik Twin Sails Interactive postavila na karibske otoke v 16. stoletju, širi svoje obzorje s polno novih vsebin, ki so zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam.

Vrnite se na Karibe in nadaljujte z iskanjem Fontane mladosti v novo dodani tretji regiji, polni zahrbtnih otokov in podvodnega terena za raziskovanje. Premagajte nevarne vremenske vzorce, kot so gosta megla, smrtonosni električni skarji in drugo, z uporabo novih pasti, ugodnosti in nove ladje. Pustolovci lahko v novi posodobitvi pričakujejo dodatnih 20 ur igranja, polnih množice vsebine za raziskovanje.

Dogajanje je postavljeno med legendarno odpravo Juana Ponce de Leona iz 16. stoletja, da najde legendarni Vodnjak mladosti, preživeli brodolomci pa morajo premagati divje grožnje in redke vire, iskati potrebščine in vzpostaviti bazo za delovanje, medtem ko raziskujejo skrivnostno zbirko otokov. Nova posodobitev temelji na uspešnem začetku zgodnjega dostopa, ki je na splošno dosegel pozitivno oceno 86%, z dodatkom novih ozemelj, vključno s potopljenimi ladjami, zagonetnimi podvodnimi templji, skalnatimi stranmi pečin in razširjeno mehaniko igranja.

Preživeli lahko zdaj nastavijo pasti, da plenijo neprevidne divje živali in pomagajo avtomatizirati proces nabiranja hrane – vendar so zdaj tudi sami v nevarnosti zaradi jat netopirjev, električnih ožigalkarjev, lovskih tropov divjih šakalov… in kar je najbolj zaskrbljujoče, divje pume. Strašljivi vodja tropa velikega šakala služi kot ultimativni preizkus raziskovalčeve odločnosti in sposobnosti preživetja ter pokliče krvoločne zaveznike, če se ga ne hitro rešijo.

Po drugi strani pa bo nova španska škuna močno pripomogla k sposobnosti preživelega, da z neverjetno hitrostjo raziskuje bližnje vode in poveča prostor za shranjevanje svojih težko prigaranih virov. Poleg tega dodajanje železa kot novega materiala za izdelavo omogoča močnejša orodja in orožja, veliko izboljšanje njihovih zmogljivosti ob soočanju s temi novimi grožnjami.

Survival: Fountain of Youth je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows in bo od danes ob 19.00 po srednjeevropskem času do četrtka, 10. avgusta, znižana za 20%. Najnovejša posodobitev igre preživetja za enega igralca vključuje novo podporo za lokalizacijo za japonščino in španščino, poleg že obstoječe podpore za angleščino, francoščino, nemščino, ruščino in poenostavljeno kitajščino.

Survival: Fountain of Youth – posodobitev Captain’s Trail