21.6 C
Ljubljana

HPL: Nyarlathotep Rising razkriva napeto, a zloveščo pot, ki je pred nami

Objavljeno:

Ko se na Steamu bliža izid HPL: Nyarlathotep Rising, prevelike Lovecraftovske pripovedne RPG, studia Why Not AI in Touched by Grace z navdušenjem oznanjata razpoložljivost ekskluzivne predstavitve med Visual Novel Festivalu na Steamu. Od 7. avgusta do 14. avgusta se bodo igralci imeli priložnost potopiti v prvi pogled na HPL: Nyarlathotep Rising, kjer jih čaka zapletena tančica skrivnosti in zloveščih odločitev.

HPL: Nyarlathotep Rising, ki bo uradno izšla v začetku novembra 2023, obljublja izjemno in enigmatično psihološko grozljivko, ki bo očarala igralce. Znotraj srhljivih meja predstavitve duše Marka, Anne in Victorja čakajo na vaše vodstvo in usoda človeštva negotovo visi na nitki, ko se soočijo z zlonamerno kozmično grožnjo. Nyarlathotep, Starodavni, se trudi, da bi se ponovno rodil v svoji zemeljski inkarnaciji; kultisti se zbirajo, da bi izvedli svoj strašni ritual: jih lahko ustavite?

Pripravite se na mučno potovanje, kjer bodo vaše odločitve imele vesoljni pomen. Doživite srhljivo lepoto in vznemirljivo pripoved Lovecraftovega vesolja saj HPL: Nyarlathotep Rising vabi pogumne duše, da prepotujejo kraljestvo lovecraftovske grozljivke med Visual Novel Festivalu na Steamu.

Edinstvene lastnosti

  • Igra ostaja zvesta H.P. Lovecraftova kozmična grozljivka, ki ustvarja srhljivo in skrivnostno vzdušje.
  • Izjemna izkušnja: Od 15 do 18 ur raziskovanja in igranja.
  • Izbire igralcev: Učinkovite odločitve vodijo do raznolikih poti zgodbe in več koncev za visoko ponovljivost z več kot 15 različnimi konci za vsak lik.
  • Igranje, ki temelji na pripovedi: Doživite privlačen dialog, odnose, skrivnosti in raziskovanje, medtem ko pripovedujete svojo zgodbo, skupaj z atmosferičnimi sodobnimi ilustracijami.
  • Razvoj likov: Nadzirajte tri edinstvene like: izkusite zgodbo iz njihovih različnih perspektiv z vsemi tremi liki, ki se pojavijo v vsakem pripovedovanju.
  • Psihološka grozljivka: Izbire vplivajo na razum in statistiko likov, ko se soočajo z nepredstavljivimi grozotami.
  • Svetovna preiskava: Potujte na različne lokacije, zbirajte informacije in poiščite mogočne predmete.