10.7 C
Ljubljana

“Date Z”: We Dig Games razkriva navdušujočo srednješolsko pustolovščino, ki jo razvija Mass Creation, demo na voljo na Visual Novel Festu na Steamu

Objavljeno:

Čas je, da se postavite v nov par čevljev v tej srednješolski pustolovščini, saj We Dig Games, poljski neodvisni založnik iger, napoveduje nov projekt, ki ga razvija podjetje Mass Creation in se imenuje “Date Z”. Ta osupljivi vizualni roman predstavlja neizbežen izbruh zombijev sredi nepričakovane mešanice srednješolske drame, romantike, skrivnosti in akcije. Date Z bo igralcem ponudil srce utripajočo pripoved, kjer odločitve štejejo.

V “Date Z” igrate kot študent višjega letnika, ki vstopa v novo šolo. Kar se začne kot na videz običajen debitantski teden, se hitro spremeni v tekmo s časom (in zombiji!). Mirna srednja šola v majhnem mestu skriva temno skrivnost, vaše preživetje pa je odvisno od ene ključne naloge: najti zmenek do petka, da boste preživeli.

“Date Z” ponosno predstavlja pripovedno delo nadarjenega pisatelja Matthewa Ritterja. Z opaznim ozadjem v igrah, kot so Young Souls, Chorus in Tales from the Borderlands, Ritterjev ustvarjalni pridih doda globino tej očarljivi pustolovščini.

Vizualne podobe “Date Z” oživijo pod vodstvom Marcina Panasiuka in z njegovim strokovnim znanjem je svet “Date Z” nadgrajen z umetnostjo v slogu stripa. Marcinovo sodelovanje pri projektih, kot so “Lego The Movie:4D“, “Kingsglaive: Final Fantasy XV” in njegovo delo z napovedniki za “Frostpunk“, dokazujejo njegov talent in ustvarjalnost v industriji animacije.

Z veseljem sporočamo, da bo predstavitev “Date Z” na voljo na Steam Visual Novel Festu, ki bo igralcem omogočila kratek vpogled v to izkušnjo vizualnega romana, polno zombijev. Ne zamudite te priložnosti, da raziščete labirint srednješolskega življenja, očarate potencialne zmenke in sprejmete odločitve, ki bodo krojile vašo usodo.

Ključne značilnosti “Date Z”:

Izbirni vizualni roman: Vaše odločitve določajo potek vaše pripovedi in izid zgodbe. Osvojite srca, zagotovite tisti ključni datum in si zagotovite preživetje.

Več koncev: Poti, ki jih izberete, vodijo do različnih izidov in ponujajo edinstven konec vsakič, ko igrate. Vsaka izbira šteje.

Zmenek s petimi edinstvenimi liki: Podajte se v srednješolsko romanco s petimi različnimi dekleti, vsaka s svojo osebnostjo, zgodbo v ozadju in morda vlogo v skriti skrivnosti.

Raziščite več časovnih trakov: S skrivnostno napravo lahko krmarite po različnih časovnih trakovih, razkrivate edinstvene scenarije in poglobite svojo potopitev v srednješolsko dramo.

Raziskovanje šolskega kampusa: Odkrijte skrivnosti znotraj zapletene arhitekture vaše šole, nekdanjega vojaškega letalskega oporišča. Ključ do preživetja je morda bližje, kot si mislite.

Čudoviti vizualni elementi v stripovskem slogu: Potopite se v živahni svet “Date Z”, ki ga oživijo osupljivi ročno narisani vizualni elementi v slogu stripov.

“Date Z” je nastavljen tako, da bo očaral igralce na več platformah, vključno s PC (Steam), PlayStation, Xbox in Nintendo Switch. Celotna izdaja igre je predvidena za leto 2024, kar obljublja nepozabno izkušnjo za vse ljubitelje srednješolske drame, romantike in skrivnosti.

Date Z – napovednik